Розетка розповіла про знижки в Чорну п'ятницю

Розетка розповіла про знижки в Чорну п'ятницю

Укрінформ
Весь світ з нетерпінням очікує старту Чорної п'ятниці, яка в цьому році випала на 25 листопада. Онлайн-гіпермаркет «Розетка» також готується порадувати клієнтів масштабним онлайн-розпродажем.

Традиція розпродажів в Чорну п'ятницю поступово охоплює все більше магазинів в різних країнах. Звичай проведення «скидочного марафону» пішов з США. Там він починається на наступний день після Дня подяки, такий собі яскравий старт різдвяного сезону розпродажів.

Поступово ця тенденція поширилася серед країн Європи. Для магазинів це прекрасна можливість залучити більше покупців і суттєво підвищити продажі, а вигода покупців цілком очевидна: придбати бажану річ зі знижкою завжди приємно. Особливо якщо ця знижка дійсно велика: в деяких випадках ціна може знизитися на 90 % і більше.

Вже кілька років ця традиція діє і в Україні. Під кінець листопада багато магазинів, гіпермаркетів, торгових центрів оголошують «фестиваль розпродажів». З кожним роком цей захід привертає все більше уваги. Тепер більшість покупців знає про майбутню подію Чорної п'ятниці і готується до нього.

Без підготовки або хоча б мінімального планування насправді не обійтися. Для початку необхідно продумати, що саме хотілося б придбати, потім потрібно відшукати місце, де пропонуються знижки, які речі цікавлять. Безумовно, необхідно виділити час для здійснення покупок. Багатьом найзручніше вирушати на п'ятничний розпродаж ввечері, після роботи. Однак є ймовірність, що до цього часу потрібні товари будуть розпродані або, принаймні, вибір значно зменшиться. Однак зараз є спосіб скористатися листопадовими знижками швидко, зручно і без клопоту.

Вже четвертий рік українські інтернет-магазини також беруть участь в листопадовому марафоні знижок і розпродажів. Це цілком очікувано, так як онлайн-покупки стають у нас все популярнішим. Самі інтернет-магазини також подбали про комфорт покупців: зараз придбання товару онлайн стало простим, швидким і надійним.

Таким чином, популярність розпродажів Black Friday, які проводяться онлайн, цілком з'ясовна. Як показує практика, дуже багато українських покупців користуватимуться перевагами найбільшого розпродажу саме через інтернет. Таких любителів комфорту інтернет-магазин «Розетка» запрошує на розпродаж, який буде проводитися 25 листопада.

«Розетка» пропонує електроніку, побутову техніку, гаджети, аксесуари, різну комп'ютерну техніку. Разом з тим онлайн-магазин представляє віртуальні відділи одягу, взуття, канцтоварів та книг, товарів для дітей. Тут можна придбати інструменти або різні корисності для будинку.

Таким чином, на п'ятничному розпродажу можна придбати кілька товарів з різних категорій. Для цього не доведеться бігати від відділу до відділу: достатньо відвідати різні сторінки сайту інтернет-магазину «Розетка».

Повна версія публікації доступна на B2Blogger.com.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-