Avahost.ua виступив одним із спонсорів при створенні фільму

Avahost.ua виступив одним із спонсорів при створенні фільму

Укрінформ
Провайдер хостинг-послуг Avahost.ua виступив спонсором українсько-італійського фільму «Гніздо горлиці», що став одним з переможців Одеського міжнародного кінофестивалю «Золотий Дюк».

Аvahost.ua нерідко виступає спонсором різних проектів, в тому числі і в сфері кінематографу. Компанія співпрацює з продюсерським центром Insight Media, де виступає в якості хостинг-спонсора: розміщує промо-сайти для фільмів, рекламні та промо-матеріали для преси та інше. Одна з останніх картин, яку спонсорувала Avahost.ua — фільм українсько-італійського виробництва «Гніздо Горліці». Картина отримала визнання на Одеському міжнародному кінофестивалі «Золотий Дюк» як кращий український фільм.

Avahost є одним з лідерів у своїй сфері. Основна послуга компанії — надання якісного та недорогого хостингу. Він включає віртуальний хостинг, VPS-хостинг, ресселерскій хостинг, хмарний VPS-хостинг, оренду виділених серверів.

«Наша компанія завжди відкрита для чогось нового, — каже директор компанії Avahost.ua Дмитро Кузнєцов. — Ми щиро пишаємося тим, що змогли надати допомогу українському кінематографу при створенні цього фільму».

Прем'єрний показ фільму відбувся 10 листопада 2016 року.

Довідка:

Avahost.ua — компанія, що постійно розвивається та завжди готова розглянути можливості співпраці і спонсорування різних перспективних проектів. Детальна інформація про цей представлена на офіційному сайті компанії www.avahost.ua.

Контактна інформація:

Дмитро Кузнєцов

+38 (044) 237-29-20

http://www.avahost.ua

dkavaru@gmail.com

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-