Сервіс Likarni.com запропонував знижки на відвідування лікаря і діагностичні послуги

Сервіс Likarni.com запропонував знижки на відвідування лікаря і діагностичні послуги

Укрінформ
З 15 листопада 2016 року відвідувачі сервісу онлайн-запису Likarni.com отримали можливість запису на цікаві акції та вигідні пакетні пропозиції приватних діагностичних центрів і клінік 16 міст України. База спецпропозицій регулярно оновлюється, а нові пропозиції будуть діяти на постійній основі.

Раніше представники порталу Likarni.com відзначали, що не зупиняються на досягнутому і продовжують роботу над поліпшенням роботи сервісу. Тепер для кожного відвідувача порталу доступна інформація про актуальні пакетні пропозиції та акціях приватних клінік і діагностичних центрів України. За кілька хвилин кожен відвідувач порталу зможе дізнатися, в якій клініці можна пройти гінекологічний огляд з двадцятивідсотковою знижкою, а консультацію репродуктолога — за півціни.

Пакет «Репродуктивне здоров'я», програми «Ведення вагітності», «Здорове батьківство», «Здорові судини», «Профілактика раку молочної залози», «Лікування ерозії шийки матки», «Жіноче здоров'я 20-45», «Скринінг дитини», «Комплекс з лікування запаморочення і порушення рівноваги», «Прищепна програма для дітей», «Розширене комплексне обстеження перед операцією» — це далеко не повний перелік діючих пакетних пропозицій та програм, детальну інформацію про які можна отримати на сторінках проекту Likarni.com.

Консультанти контакт-центру сервісу надають всю необхідну інформацію про умови акції та пакетних пропозицій: якого розміру знижка на послуги надана клінікою, час дії акційної пропозиції, який перелік медичних послуг включений в пакет, а також яка вартість цих послуг. Скористатися спеціальною пропозицією може кожен відвідувач проекту: для цього необхідно заповнити онлайн-форму запису на потрібну акцію або зв'язатися з консультантами по телефону.

Новий функціонал сервісу Likarni вже через два тижні зарекомендував свою ефективність для клінік і діагностичних центрів. За допомогою публікації інформації про акції та спеціальні пропозиції на порталі Likarni клініки-партнери популяризують свої послуги, підвищують лояльність пацієнтів і отримують нових клієнтів.

Довідка:

Likarni.com (лікарні) — безкоштовний сервіс онлайн-запису до лікаря. Актуальна інформація про приватні медустанови, перелік медпослуг, що надаються в медустанові, перевірені ціни допоможуть кожному визначитися з вибором фахівця. На сайті кожен відвідувач може прочитати відгуки реальних пацієнтів, ознайомитись із динамічним рейтингом лікарів і медустанов, а також із новинами клінік та діючими акціями.

Likarni.com (Лікарні) — це сучасний і зручний сервіс, який допоможе безкоштовно записатися до лікаря без витрат часу. Ознайомитися з правилами сервісу можна на офіційному сайті проекту.

Контакти:

info@likarni.com

+38 (050) 302-68-50

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-