Краща CRM-система: OneBox відзначена Українською народною премією

Краща CRM-система: OneBox відзначена Українською народною премією

Укрінформ
Підбито підсумки голосування «Українська народна премія». Кращою CRM-системою 2016 року в Україні стала OneBox від компанії WebProduction.

CRM-система OneBox була визнана кращою в Україні за підсумками голосування «Українська народна премія». Даний проект відзначає лідерів в різних галузях. Переможців обирають самі споживачі шляхом голосування. Цього року CRM-система OneBox стала лідером в своїй сфері. Це показник об'єктивного суспільного визнання.

Про OneBox:

Розроблена компанією WebProduction система об'єднує в собі функції CRM і ERP-систем, а також BPM-модуль. Це дозволяє управляти базою контактів і клієнтів, всіма ресурсами, а також проектами. Вартість системи відносно невисока, тим більше, що ніяких регулярних абонентських плат не передбачено.

Спеціально для малого бізнесу і підприємств, що розвиваються, компанія WebProduction запропонувала безкоштовний тариф. Він дозволяє почати вести бізнес в системі невеликим компаніям, штат яких налічує до 25 співробітників.

Про премію:

«Українська народна премія» бачить свою місію в тому, щоб привернути увагу до того чи іншого вітчизняного бренду. Неупереджене рішення споживачів дозволяє обрати дійсно народні марки.

Контакти:

+38 (044) 332-93-25

webproduction.ua

sales@webproduction.ua

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-