Новий рік у Карпатах: 3 корисні поради для сімейної поїздки

Новий рік у Карпатах: 3 корисні поради для сімейної поїздки

Укрінформ
Із початком зими ми все глибше занурюємося в передноворічну казкову атмосферу: перший сніг, запах мандаринів, листи Діду Морозу… Частіше постає питання про місце зустрічі Нового року. 

Із початком зими ми все глибше занурюємося в передноворічну казкову атмосферу: перший сніг, запах мандаринів, листи Діду Морозу… Частіше постає питання про місце зустрічі Нового року. Великої популярності набули курорти Західної України: Буковель, Рахів, Драгобрат. Список насправді великий, і кожна сім’я зможе підібрати щось на свій смак та бюджет. Визначивши, де проводити довгоочікуване свято, обов’язково заздалегідь потурбуйтесь про пакування валіз. Зайві речі, як і їх нестача, можуть легко зіпсувати святковий настрій.

Бажаючи вам гарного відпочинку, ми вирішили нагадати декілька хоч і відомих усім фактів, але які чомусь забуваються напередодні святкової метушні. А також поділитися цікавими порадами.

1. Краса та догляд: збираємо косметичку за 1 день

Незалежно від того, де ви перебуваєте, для приголомшливого сяючого вигляду ваша шкіра потребує певних косметичних засобів. Але вони не завжди є під рукою, особливо коли в них виникає найбільша необхідність. Тому аби під час підготовки до поїздки не марнувати час на нескiнченнi черги у крамницях, варто скористатися сучасними технологіями. Наприклад, зробити швидку та комфортну покупку необхідних речей в інтернет-магазинах, таких як PARFUMS.UA.

Найбільш актуальними для зимового відпочинку будуть захисні та гігієнічні засоби догляду за тілом і ротовою порожниною. А для доповнення новорічного образу на допомогу прийдуть улюблені парфумовані шедеври та якісна декоративна косметика. Залишається тільки скласти список усього необхідного, і легким натиском мишки товари зі сторінок сайту перенесуться до вашої дорожньої косметички!

2. Вдягаючись модно, не забуваємо про практичність

Відомі дизайнери вже давно довели, що стильний одяг може бути зручним. І навіть у морозну святкову ніч можна виглядати абсолютно приголомшливо і неповторно, при цьому відчуваючи тепло і комфорт. Рапс, шерсть, кашемір, бавовна, фланель - це ще не весь список прекрасних зимових тканин для нарядних суконь, спідниць, блуз і костюмів.

3. Здоров’я перш за все

Як би там не було, але подорожі - це завжди частка ризику. Особливо коли ви плануєте поїздку з дітьми. Раптове першіння в горлі, кашель, нежить або просто легкий головний біль можуть зіпсувати святковий настрій будь-кому. Базова аптечка не займе забагато місця в багажі та додасть вам упевненості в безпеці відпочинку.

Ще раз перевірте свою готовність до безтурботного вікенду, і нехай ваша подорож із рідними людьми та близькими друзями в новий 2017 рік буде чарівною і незабутньою!

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-