Меблева компанія «Клен» оголосила про початок передсвяткового розпродажу

Меблева компанія «Клен» оголосила про початок передсвяткового розпродажу

Укрінформ
Український виробник меблів «Клен» запропонував своїм клієнтам передноворічну акцію, що передбачає зниження цін на більшість товарів компанії.

У дисконтній програмі беруть участь як популярні меблеві вироби, так і новинки виробника. Залежно від категорії товару знижка становить 10-30%. Умови акційних продажів поширюються на продукцію, представлену в інтернет-магазині компанії http://klen.ua, і на товари, що доступні в торгових точках в Києві, Львові, Ужгороді, Мукачеві та Іршаві.

Всі акційні меблі мають міцну і надійну конструкцію з високими параметрами вагових обмежень, що забезпечує виробам зносостійкість і довговічність навіть при інтенсивних повсякденних навантаженнях. Виконані з натуральних дерев'яних матеріалів і покриті натуральною лляною олією, ці меблі відповідають підвищеним вимогам вологостійкості, екологічності та гіпоаллергенності. Вони безпечна навіть для тих людей, які схильні до алергічних реакцій. Збереження багатої та унікальної природної текстури деревини надає виробам візуальну природність і неповторну чарівність.

Пора зимових свят традиційно є часом очікування чарівництва і чудес. Відкриваючи сезон цінопаду в цей період, компанія «Клен» дарує своїм покупцям можливість купити якісну сучасну меблі за вигідною ціною. Добротна і вишукані меблі з натурального дерева не тільки стане приємним сюрпризом для найдорожчих людей, а й дозволить створити в будинку затишну атмосферу родинного тепла і домашнього комфорту.

Святкові пропозиції від компанії «Клен» включають в себе продаж:

оригінальних лавок (-15-40%);

розкішних ліжок (-30%);

практичних журнальних і обідніх столів, включаючи розкладні моделі (-20-30%);

містких комодів (-25%);

функціональних тумбочок (-20%);

стильних шкафів-купе (-15%);

зручних стільців (-10%).

Завдяки тому, що в акції беруть участь моделі, виконані в різних стильових напрямках і широкій палітрі кольорів, кожен покупець може підібрати меблі, які органічно впишуться в інтер'єр його будинку. Асортимент акційних товарів підібраний таким чином, що дозволяє зібрати цілий гарнітурний комплект.

Щоб взяти участь в акції онлайн, покупцеві досить вибрати і додати в віртуальну корзину товари, відмічені спеціальним значком, на якому вказаний відсоток знижки. При оформленні замовлення товар автоматично буде пораховано за акційною ціною.

Довідка:

ТОВ «Клен» функціонує на ринку деревообробної промисловості з 1997 року і є лідером серед національних виробників меблевої продукції. Розташоване в еко-зоні Закарпаття, підприємство працює з місцевим екологічно чистою сировиною і організовало собою виробництво повного циклу. Виконуючи весь технічний цикл виготовлення меблів самостійно, компанія забезпечує високу якість продукції при демократичній ціновій політиці.

Контакти:

04128, Україна, м Київ

вул. Берковецька, 6А, офіс 114

+38 (031) 242-40-03

+38 (067) 325-95-35

http://klen.ua

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-