SLASH Communications влаштувало для ЗМІ занурення у віртуальну реальність

SLASH Communications влаштувало для ЗМІ занурення у віртуальну реальність

Укрінформ
У грудні 2016 року агентство SLASH Communications організувало прес-конференцію, присвячену відкриттю першого в Україні кінотеатру віртуальної реальності.

1 грудня найбільша мережа кінотеатрів MULTIPLEX спільно з компанією «Samsung Electronics Україна» урочисто відкрила перший в Україні кінотеатр віртуальної реальності в столичному торгово-розважальному центрі Lavina Mall. Подія відбулася в один день з запуском найбільшого інноваційного кінотеатру мережі MULTIPLEX, який має 13 залів і займає площу в 5 тис. кв. м. У залах може розміститися одночасно 2,5 тис. осіб, а всього, за розрахунками власників, щомісяця на кіносеанси будуть приходити 50 тисяч відвідувачів. У кінотеатрі є власна кав'ярня «M-cafe».

Запуск VR-кінотеатру відбувся за підтримки команди SLASH Communications. Агентство відповідало за роботу з пресою. Першими випробувати ефект віртуальних пригод і оцінити нову комп'ютерну реальність були запрошені журналісти розважальних, новинних і ритейл-медіа.

Олена Маркова, директор агентства SLASH Communications: «Відкриття першого віртуального кінотеатру викликало рекордний інтерес у журналістів. Про подію написали понад 80 онлайн-медіа із загальним охопленням аудиторії більше 2 млн. Вдячні компанії MULTIPLEX за яскравий проект».

Анастасія Давидова, маркетинговий директор компанії «Мультиплекс-Холдинг»: «Віртуальний кінотеатр — інноваційний етап в розвитку нашої компанії. А для кіноманів — нові можливості дозвілля і сильні враження. Разом з агентством SLASH Communications ми прагнули передати неймовірне диво, яке забезпечують нові технології в кіноіндустрії, і нам це вдалося».

Довідка:

SLASH Communications — комунікаційне агентство, яке спеціалізується на створенні стратегій і реалізації кампаній з просування брендів. SLASH Communications надає комплекс комунікаційних послуг за такими напрямками: PR, комунікаційний консалтинг, послуги прес-офісу, онлайн-просування.

Фахівці SLASH Communications використовують комплексний підхід, що включає як класичні комунікації, так і сучасні digital-інструменти. Додаткова інформація:

www.slashcommunications.com.

Компанія «Мультиплекс-Холдинг» (мережа багатозальних кінотеатрів) заснована в 2003 році. C 2009 року «Мультиплекс-Холдинг» зайняв лідируючі позиції на кінотеатральному ринку України. Компанія експлуатує 21 багатозальний кінотеатр в наступних містах: Київ, Кривий Ріг, Миколаїв, Черкаси, Рівне, Хмельницький, Житомир, Херсон, Маріуполь, Запоріжжя, Дніпропетровськ, Чернігів, Харків, Полтава. «Мультиплекс-Холдинг» є лідером на ринку України з часткою ринку 25%. Сайт мережі кінотеатрів MULTIPLEX: www.multiplex.ua.

Контакти:

Оксана Овсянникова

+38 (044) 221-02-94 +38 (067

o.ovsiannikova@slashcommunications.com

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-