«Моршинська» – улюблена мінеральна вода мільйонів українців

«Моршинська» – улюблена мінеральна вода мільйонів українців

Укрінформ
Мільйони українців обрали свою улюблену мінеральну воду. В 2016 році нею знову стала природна «Моршинська». Це визнання підтверджує авторитетний міжнародний фестиваль-конкурс «Вибір року».

10 грудня відбулася XVI Церемонія нагородження переможців, на якій ТМ «Моршинська» здобула перемогу в номінації «Мінеральна природна столова вода». Завдяки своєму природному походженню вона має ідеальний для людського організму мінеральний склад, дарує гарне самопочуття та допомагає бути у формі.

Марко Ткачук, генеральний директор компанії IDS Borjomi Ukraine, підкреслив: «Ми пишаємось, що «Моршинська» із року в рік підтверджує статус «золотого стандарту» на ринку мінеральних вод України. Відтепер на етикетці «Моршинської» можна буде побачити дві особливі для нас нагороди – «Вибір року» від українців та «Вищу нагороду» від міжнародних експертів якості ITQI. Для нас велика честь бути обраними, проте і велика відповідальність не зупинятися на досягнутому. Компанія IDS Borjomi Ukraine і надалі продовжить завойовувати серця якісною природною водою і допомагати мільйонам дорослих та юних українців бути у формі».

Проект «Вибір року» ініційований компанією Festivals International (США) та Європейським фондом соціальних досліджень. Головна мета конкурсу – комплексна оцінка якості і популярності конкретного товару та послуги серед споживачів та експертів-професіоналів з метою вибору лідерів року у кожній номінації. Процес відбору включає маркетингові дослідження, експертну оцінку, висновки рекламної комісії щодо просування товару на ринку, оцінку високого журі та оргкомітету фестивалю.

«Вибір року» є одним з найавторитетніших та найпопулярніших рейтингів в Україні, який з року в рік визначає найбільш якісні товари та послуги. Рівень довіри українців до результатів фестивалю-конкурсу складає 42%, а знають про цей проект 61% респондентів. Саме тому ця нагорода ще раз підкреслює всеукраїнське визнання бренду «Моршинська» та високу довіру до нього.

Про IDS Borjomi Ukraine

Компанія IDS Borjomi Ukraine – провідний національний виробник, експерт із питань якості природних мінеральних вод завдяки продукції, яка видобувається в екологічно чистих регіонах України та є еталоном якості за найвищими міжнародними стандартами. Компанія входить до складу міжнародної компанії IDS Borjomi International.

Сьогодні IDS Borjomi Ukraine виробляє та пропонує споживачеві збалансований портфель популярних мінеральних вод («Миргородська», «Моршинська», «Моршинська Спортик», «Трускавецька», «Аляска»), а також є ексклюзивним імпортером легендарної грузинської мінеральної води «Боржомі» в Україні.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-