У Національному медичному університеті відкрили сучасну комп`ютерну стоматологічну лабораторію з 3D принтерами

У Національному медичному університеті відкрили сучасну комп`ютерну стоматологічну лабораторію з 3D принтерами

Укрінформ
Сьогодні в Стоматологічному медичному центрі Національного медичного університету ім. О.О. Богомольця, відбулося відкриття лабораторії комп'ютерного моделювання і цифрової стоматології, сучасного відділення хірургічної стоматології. 

Стоматологічний центр з 2014 року безкоштовно допомагає в реабілітації поранених учасників АТО і стоматологічному протезуванні. У відкрітті лабораторії взяли участь Катерина Амосова, проф. РЕКТОР НМУ, член-кореспондент Національної академії медичних наук України, Директор Стоматологичного медичного центру НМУ ім. О.О. Богомольця, проф. Андрій Копчак, працівники центру, викладачі та студенти.

Катерина Амосова, проф. РЕКТОР НМУ, член-кореспондент Національной академії медичних наук України зазначила: «У Національного медичного університету є прагнення не стояти 30 років на місці, а рухатися разом з часом. У мене є велика надія що активна частина нашого стоматологічного центру використає на 100% можливості новітних технологий».

Директор центру проф. Андрій Копчак зауважив: «Відкриття сучасної 3D лабораторії це, як ми бачимо, у недалекому майбутньому наш стоматологічний центр. Три лазерних ЗD принтера дозволять оперативно та з великою точністю надавати послуги с реконструкції кісток лицевого скилету, щелепно-лицової системи. Це відкриває нові можливості для наукової та лікувальної діяльності. Частина програмного забезпечення лаборатрного комплексу написана нашими ординаторами».

В центрі за рік проліковано понад 250 тисяч пацієнтів та 1240 учасників бойових діх на сході України. Учасники АТО отримували послуги з стоматологічного протезування та реабілітації безкоштовно.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-