Різдвяний мюзикл-феєрія «СКРИНЬКА БАЖАНЬ»

Різдвяний мюзикл-феєрія «СКРИНЬКА БАЖАНЬ»

Укрінформ
На Першій сцені країни – Головна Новорічна Ялинка – дивовижне  свято для Ваших діток, для тих, хто ще з заздрісною охотою чекає на магію Новорічних свят!

Це буде весела, насичена, артистична, казкова вистава, у якій візьмуть участь фантастичні герої – молоді та талановиті артисти Київської муніципальної академії естрадного та циркового мистецтв. 

До роботи над виставою долучилися й відомі українські артисти. Спеціально для наших маленьких глядачів гурти ТІК, «Время и Стекло» та Ірина Білик  переспівали свої найпопулярніші хіти, щоб зробити нашу феєрію ще яскравішою та веселішою!

Наші головні герої Крижинка та Буруль покажуть дітям казкові світи, де живуть усім невдоволені Буркотуни, найбільші ледарі та марнотратці часу Лінюхи, а ще – завзяті бешкетники Замазури. Крижинка та Буруль мають завдання зібрати у «Скриньку бажань» усі мрії дітей та віднести їх до Морозенка, щоб мрії кожного здійснилися. Та у наших казкових світах головним героям доведеться докласти надміру зусиль, щоб переконати незграб, лінюхів та буркотунів, що їхні бажання мають зміст і ладні змінити на краще цілий світ. Це буде насичена пригода з перевтіленнями з незграб, лінюхів, буркотунів та нечепур у мрійливих, впевнених у своїх силах, завзятих та бадьорих дітей!

Вимогливі батьки отримають не лише естетичне задоволення від майстерності та артистизму героїв на сцені, а й оцінять повчальний характер новорічної вистави.

«Скринька бажань», перед тим як потрапити на сцену, буде знаходитися у фойє Палацу, щоб наші маленькі глядачі змогли теж написати своє бажання до Морозенка. А батьки у такий спосіб дізнаються, що мріють побачити дітлахи під новорічною ялинкою!

Вистави відбуваються щоденно з 25 грудня 2016 року по 8 січня 2017 (об 11:00 та 15:00)!

Керівник проекту – Роман Недзельський

Режисер – Ірина Герман

Куратор (Ректор Київської муніципальної академії естрадного та циркового мистецтв ) – Владислав Корнієнко

  З додаткових питань: 044 247 23 37, 097 108 93 75, myr.romanova@gmail.com

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-