Vice President of People, Culture and Engagement: Innovecs призначила Світлану Гільдебрандт на нову посаду

Vice President of People, Culture and Engagement: Innovecs призначила Світлану Гільдебрандт на нову посаду

Укрінформ
Компанія Innovecs представила нового Vice President of People, Culture and Engagement. Ним стала Світлана Гільдебрандт, яка до цього працювала в Wargaming і Ubisoft.

«Основа нашої компанії — це співробітники», — коментує Алекс Луцький, CEO і співзасновник Innovecs. — Я радий вітати Світлану в Innovecs, її навички управління командою та роботи з людьми є ключовими в підтримці і розвитку талантів».

До числа обов'язків Світлани входитимуть впровадження інноваційних методів, спрямованих на залучення персоналу, поліпшення роботи всередині команд і розширення штату. Її роль в Innovecs буде також включати в себе планування, організацію і управління персоналом.

«Мені приємно стати частиною команди Innovecs і привнести свій досвід в розвиток компанії. Використовуючи кращі практики, ми разом зможемо домогтися високих цілей і вивести Innovecs на новий етап», — каже Світлана Гільдебрандт.

Про компанію Innovecs

Innovecs — американська компанія в області технологічного аутсорсингу зі штаб-квартирою в Україні. Компанія спеціалізується на проектуванні та розробці «під ключ» інноваційних коробкових програмних рішень для клієнтів по всьому світу. Innovecs створює передові продукти і працює над складними проектами, де потрібні висококваліфіковані експерти і нестандартні інженерні рішення.

Команда Innovecs вірить в силу справжнього партнерства: це символізує бренд компанії. Клієнти довіряють Innovecs створення абсолютно нових і часто революційних програмних продуктів «з нуля». Фахівці компанії тісно співпрацюють з клієнтами, щоб гарантувати, що продукти, які вони очікують отримати, — це завжди саме те, що компанія для них розробляє. І що кожного разу вона перевершуватиме їх очікування.

Контакти:

Kateryna Kriukova, PR Manager

Kateryna.Kriukova@innovecs.com

+38 (044) 593-7794

www.innovecs.com

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-