Рік золотих звершень у спортсменів РАЕС

Рік золотих звершень у спортсменів РАЕС

Укрінформ
Разом із закінченням року завершується Спартакіада Рівненської АЕС. Підсумки спортивного сезону демонструють, що серед рівненських атомників багато справжніх чемпіонів.

Змагання зі стрільби серед працівників Рівненської АЕС стали завершальною нотою у підведенні підсумків Спартакіади 2016 року. Серед 22 учасників спортивного конкурсу перемогу здобули працівники цеху теплової автоматики та вимірювань (ЦТАВ). Срібло у цих змаганнях отримали працівники служби експлуатації будівель та споруд, а бронзу вибороли працівниці Палацу культури. Відтак, у загальному заліку Спартакіади РАЕС, яка проходила впродовж року у 12 видах спорту, переможницею з великим відривом стала команда ЦТАВ, друге місце посіла команда транспортного цеху, третю сходинку зайняли працівники енергоремонтного підрозділу.

Останній місяць року був багатим і на безліч інших спортивних подій. У спортзалі Палацу культури РАЕС проходив міжобласний чемпіонат з волейболу, присвячений Дню енергетика. Волейболісти Рівненської АЕС змагались з командами СКФ «Україна» (м. Луцьк), ВК «Любешів» (Волинська обл.) та ВК «Володимирець». У фінальному поєдинку атомники перемогли лучан з рахунком 3:0, виборовши остаточну першість.

Хороші результати показали працівники Рівненської АЕС на триденних іграх з більярду. У шостій Відкритій першості РАЕС з більярду взяли участь 30 більярдистів області: 11 атомників та спортсмени із Рафалівки, Володимирця, Костополя, Дубровиці. Змагання проходили за підтримки первинної профспілкової організації РАЕС і Кузнецовської міської організації спортивного більярду. Кращим більярдистом РАЕС став провідний інженер управління з питань аварійної готовності та реагування Олександр Юдін. В підсумку турніру золото отримав варашанин Віталій Крупич, срібло - мешканець Дубровиці Андрій Лавор, бронзу – варашанин Олександр Грицюк. Усі переможці були нагороджені грошовими преміями.

Плавці Рівненської АЕС завершили спортивний сезон, взявши участь у традиційному турнірі з плавання серед спортсменів серії «MASTERS», який проходив в середині грудня у Житомирі. Збірна РАЕС виборола 9 золотих та 1 срібну медалі. Три перших місця здобув старший тренер-викладач КДЮСШ Олександр Савчук, таких же висот досягла працівниця хімічного цеху Олеся Осовська, два перших місця посіла інженер служби надійності, ресурсу та продовження експлуатації Оксана Казимирська, перше та друге місця для своєї команди завоювала працівниця управління соціальних об’єктів (УСО) Вікторія Середенко.

Великих звершень досягли вихованці КДЮСШ РАЕС на традиційному турнірі з плавання, присвяченому Дню енергетика. Змагання, які проходили в плавбасейні УСО «Енергетик» зібрали більше 120 учасників з трьох областей України. Команди КДЮСШ Рівненської АЕС, Хмельницької АЕС та міста Ковель змагалися на 5-ти дистанціях. Хлопці виступили у 9 вікових групах, дівчата у 8 вікових групах. Юні спортсмени РАЕС зайняли 44 перших, 34 других та 24 третіх місця. Усі учасники отримали грамоти та солодкі подарунки, а переможці нагороджені медалями. Як зазначив Олександр Савчук, підтримка керівництва та профспілкового комітету РАЕС, а також батьківського комітету КДЮСШ надзвичайно важлива для успішного проведення змагань: «Таких заходів повинно бути якнайбільше, аби ми змогли виховати здорове, впевнене в собі та сильне духом покоління».

Багатий спортивними подіями 2016 рік довів, що рівненські атомники не лише професіонали своєї справи, але й яскраві особистості, які своїм прикладом популяризують здоровий спосіб життя. Завдяки постійній підтримці адміністрації та профспілки РАЕС спортсмени підприємства готові до підкорення нових спортивних вершин у новому році.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-