Найкращі блендери 2016 року

Найкращі блендери 2016 року

Укрінформ
Купуючи блендер, зверніть увагу на його потужність, функціональність, насадки, режими роботи. Також буде корисним дізнатися, яким моделям сьогодні віддають перевагу українці. Експерти магазину Tehnik підготували рейтинг кращих блендерів 2016 року.

Ще кілька десятків років тому кухонний арсенал господині складався з плити і духовки. Сучасна ж кухня являє собою невеликий склад побутової техніки. Тут і кавоварка заповнює ароматом весь будинок, і тостер поспішає підрум'янити хліб до сніданку, і мультиварка піклується про те, щоб до вечора вечеря була готова. Все працює за принципом: мінімум рухів, максимум користі.

Ще одним незамінним приладом на кухні є блендери З їх допомогою вирішується цілий список завдань: змішати різні інгредієнти, порізати кубиками овочі, замісити тісто, приготувати дитяче харчування або смузі, зробити фарш або соус, подрібнити лід або горіхи.

Перед тим, як зробити покупку, варто визначитися з різновидом блендера. Вибрати стаціонарний або погружний, звернути увагу на швидкість і режими роботи, вивчити насадки і їх матеріал, уточнити потужність і тип живлення приладу.

Якщо на всі ці питання ви вже знаєте відповіді, вам буде корисно ознайомитися з рейтингом найпопулярніших моделей блендерів 2016 року.

Bosch MSM 88190

Прекрасний вибір для тих, хто цінує функціональність. Техніка схожа з кухонним комбайном. Тут є подрібнювач, віночок, млинок, терка і диски для нарізки красивими слайсами. Присутній режим турбо і 12 швидкостей. Покупці відгукуються особливо добре про можливості блендера і тишу його роботи.

Braun MQ 745

Дешевша модель щодо попередньої. Господині хвалять її безшумність і легкість у використанні, привабливий зовнішній вигляд, надійність матеріалів, а також набір функцій. Крім класичного набору опцій, блендер підтримує роздріб льоду.

Philips HR1627 / 00

Хороший бюджетний варіант потужністю. Легко впорається як з м'якими овочами, так і з горіхами. Оснащений віночком для приготування тіста. У комплектації є стакан на 500 мл і ємність міні-подрібнювача на 1000 мл.

Tefal HB 7031

Відносно недорога модель, при цьому дуже зручна. У комплектації місткий подрібнювач на 800 мл. Також представлені млинок, мірний глечик і віночок для збивання. Естети відзначають ергономіку приладу.

Scarlett SL-1548

Недорогий блендер з функціональністю кухонного комбайна. Господині оцінять комплектацію — багатофункціональна чаша доповнена різними насадками, теркою, ножем і диском для зміни ножів. У пристрої всього одна швидкість, але потужність 850 Вт компенсує цей недолік.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-