TUI Ukraine: оплата туру карткою VISA і MASTERCARD гарантує знижку

TUI Ukraine: оплата туру карткою VISA і MASTERCARD гарантує знижку

Укрінформ
Туроператор TUI Ukraine оголосив про початок дії нової програми, яка гарантує знижку в 5% клієнтам, які оплатять тур за допомогою карт VISA або MASTERCARD. Акція не поширюється на тури, включені до програм FixPrice і HOT.

Оплата товарів і послуг банківськими картами — послуга, якою успішно користуються у всьому світі. Це зручніше і безпечніше, ніж розплачуватися готівкою. Крім того, багато банків і компаній пропонують своїм клієнтам масу бонусів і акцій, які зроблять покупку ще більш приємною. Спеціальні умови оплати турів для мандрівників — володарів карт VISA або MASTERCARD — представила компанія TUI Ukraine. Цим клієнтам подорожі обійдуться на 5% дешевше.

Теплий Єгипет, захоплюючий Ізраїль, елегантна Європа, загадкова Азія або екзотичні острови: бонус поширюється абсолютно на всі туристичні напрямки, з якими працює компанія TUI Ukraine. До кожного сезону компанія готує найкращі пропозиції, поїздки на популярні курорти та екскурсійні тури в найцікавіші куточки планети.

Винятки становлять лише ті тури, які входять в програми FixPrice і HOT, на які діє знижка в розмірі 2% (уточнити інформацію за даними програмами можна за телефоном 0 800 500 395). Також варто врахувати: знижки за іншими акціями не підсумовуються.

Щоб отримати знижку при оплаті картами VISA або MASTERCARD, для початку потрібно, звичайно ж, визначитися з країною, часом поїздки та іншими важливими параметрами подорожі. Коли план поїздки визначено, потрібно здійснити оплату туру за допомогою одного із запропонованих способів:

1.Безпосередньо на сайті www.tui.ua вибрати тур, а потім — параметр «Забронювати». Після цього з'явиться стандартна форма для оплати банківською картою. До первісної вартості туру знижка не включена, але протягом 15 хвилин після відправлення платежу менеджер відділу онлайн-продажів поверне 5% вартості поїздки на карту клієнта.

2.За допомогою електронного рахунку WayForPay. Його відправить на електронну пошту співробітник відділу онлайн-продажів. До цього рахунку вже буде включена знижка за програмою для власників VISA або MASTERCARD. Звернутися з проханням про виставлення електронного рахунку можна за телефоном 0 (800) 500-395 або за email online@tui.ua.

Довідка:

Компанія TUI Ukraine — це найбільша мережа туристичних агентств в Україні. У більш ніж 200 офісах компанії доступні кращі варіанти пакетних турів за різноманітними туристичним напрямками. TUI Ukraine входить до міжнародного холдингу TUI Group, чия штаб-квартира розташована в Німеччині.

Контакти:

Для дзвінків в Україні:

0 (800) 50-03-94

цілодобово, безкоштовно зі стаціонарних телефонів

Для дзвінків із-за кордону:

+380 (44) 205-00-40

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-