Турнір з футзалу “ГЕРОЇ НЕ ВМИРАЮТЬ”- 2017

Турнір з футзалу “ГЕРОЇ НЕ ВМИРАЮТЬ”- 2017

Укрінформ
П’ять годин не припинявся безкомпромісний бій, тільки полем бою в цей раз став спортивний майданчик Чернігівського фізкультурно-оздоровчого комплексу.

13 січня 2017 року тут пройшов турнір з футзалу пам’яті бійців АТО «Герої не вмирають». У складі команд – учасники АТО, члени їх сімей, волонтери.

Перед початком турніру матері загиблих героїв АТО вручили командам різдвяні обереги. А капітани команд матерям – пам’ятні вимпели.

Боротьба на турнірі була чесною і до кінця тримала глядачів у напрузі.

Доля першого місця вирішилася у другій серії пенальті.

У турнірі з футзалу перемогла команда волонтерів «Біатлон», друга – військові-зв’язківці з «Урагану», а третя – волонтери “Справедливості». Гідно виступили також команди «Казначейство», «ДНВЦ» та «Бахмач».

Переможці та призери нагороджені медалями, грамотами та подарунками. Також нагородили кращих гравців в різних номінаціях.

Під час нагородження учасників привітала директор департаменту сім’ї, молоді та спорту облдержадміністрації Ніна Лемеш. Вона передала вітання учасникам від голови Чернігівської адміністрації Валерія Куліча.

А представник організатора турніру «Герої не вмирають» – Руху «Справедливість» – Володимир Березинський запевнив, що турнір буде традиційним.

Змагання підтримали громадська організація «ЩИТ 41», Чернігівська обласна федерація футболу, Центр допомоги учасникам АТО в області, головне управління Державної казначейської служби України в Чернігівській області.

У заході взяв участь головний спеціаліст Північного міжрегіонального сектору у Чернігівській області Державної служби України у справах ветеранів війни та учасників антитерористичної операції Альберт Черешко.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-