Українська команда братиме участь у міжнародних спортивних змаганнях Ігри Нескорених – 2017

Українська команда братиме участь у міжнародних спортивних змаганнях Ігри Нескорених – 2017

Укрінформ
1 листопада 2016 року в Україні розпочався відбір спортсменів, які представлятимуть нашу країну на Іграх Invictus 2017 (Ігри Нескорених) у вересні наступного року.

Офіційна сторінка  змагань – invictusgames.in.ua

Офіційні правила Ігор Інвіктус 2017

В 2017 році Ігри Нескорених пройдуть вже втретє, однак свою збірну Україна представлятиме вперше. Це одна з важливих ініціатив в галузі реабілітації учасників АТО, що отримали серйозні поранення, захищаючи свою державу.

Проект здійснюється за підтримки Міністерства оборони України, Міністерства соціальної політики України, Міністерства молоді та спорту України, Міністерства інформаційної політики України, Державної служби України у справах ветеранів війни та учасників антитерористичної операції, Агенції НАТО з підтримки та постачання (NSPA), активних громадських організацій.

ДО УВАГИ КАНДИДАТІВ НА УЧАСТЬ У ІГРАХ ІНВІКТУС-2017!

Інформація  щодо перебігу організації участі збірної України у змаганнях «Ігри Нескорених» (Invictus Games):

  1. Завершився процес збору анкет кандидатів до участі в Іграх Інвіктус 2017 року в складі Національної збірної України. У період з 1 листопада по 31 грудня 2016 року організаційний комітет Ігор в Україні отримав та опрацював 175 анкет з понад 21 області України.
  2. Проект вийшов на етап спортивного тестування та відбору до команди.

2.1. Організаційним комітетом затверджено наступний графік спортивних тестувань, виходячи з регіонального розподілу кандидатів:

2.1.1. Львів

Тестування у Львові проходитимуть кандидати, з наступних областей: Львівська, Рівненська, Волинська область та Тернопільська.

Тестування відбудеться на базі  Навчально-спортивної бази літніх видів спорту Міністерства Оборони України у м. Львові 21 січня 2017 року.

2.1.2. Київ

Тестування у Києві проходитимуть кандидати, з наступних областей: Київська, Полтавська, Хмельницька, Житомирська, Чернігівська, Черкаська та Вінницька.

Тестування відбудеться на базі Центрального спортивного клубу Збройних Сил України у м. Києві 28 січня 2017 року.

2.1.3. Одеса

Тестування у Одесі  проходитимуть кандидати, з наступних областей: Одеська, Харківська, Дніпропетровська, Херсонська, Миколаївська, Запорізька, Донецька, Луганська, Криворізька та Кіровоградська

Тестування відбудеться на базі Спортивного клубу №9 Міністерства оборони України, м. Одеса 4 лютого 2017 року

Тестування відбуватиметься з наступних видів спорту: легка атлетика, стрільба з луку, веслування на тренажерах, велоспорт на шосе, пауерліфтинг та плавання.

2.2. Наступні кроки у відборі до Ігор Інвіктус 2017 складаються з двох етапів:

  1. Обстеження кандидатів у лікаря функціональної діагностики
  2. Проходження кандидатом спортивного тестування

Кожен кандидат отримав від нас електронний лист (info@invictusgames.in.ua) та смс з деталями проходження кожного етапу.

2.3. Для обстеження функціонального стану кандидатів була досягнута домовленість з Міністерством охорони здоров’я, завдяки якій кандидати зможуть пройти медичне обстеження в відділеннях функціональної діагностики за місцем проживання. З 17 січня по 03 лютого 2017 року кандидати повинні пройти обстеження в обласних лікарсько-фізкультурних закладах, перелік яких ви знайдете за посиланням.

  • кандидати з Львівської, Рівненської, Волинської та Тернопільскої областей повинні пройти тестування до 20 січня включно.
  • Кандидати з Київської, Полтавської, Хмельницької, Житомирської, Чернігівської, Черкаської та Вінницької областей повинні пройти функціональне обслідування до 27 січня включно.
  • Кандидати з Одеської, Харківської, Дніпропетровської, Херсонської, Миколаївської, Запорізької, Донецької, Луганської, Криворізької та Кіровоградської областей – до 03 лютого включно.

Кожен кандидат самостійно проходить обстеження у лікаря функціональної діагностики за місцем проживання. Ми спонукаємо кандидатів проходити обстеження з урахуванням особливостей декількох видів спорту водночас (до прикладу: плавання, легка атлетика і велоспорт на шосе).

  1. Вже цієї суботи (21 січня) відбудеться перше спортивне тестування у м. Львові.

Кандидати з областей, що проходитимуть спортивне тестування у Львові, 16 січня отримали від нас (info@invictusgames.in.ua) електронний лист та смс про проходження тестування у Львові о 10:00 21 січня за аресою вул. Генерала Грекова,1 (Навчально-спортивної бази літніх видів спорту Міністерства Оборони України). Захід тримватиме з 10:00 до 15:00.

Решта кандидатів отримають відповідне запрошення для проходження спортивного тестування у м. Києві і м. Одеса 23 січня та 30 січня відповідно.

  1. Кандидати повинні прибути на місце проведення спортивного оцінювання, маючи при собі:

– документ, що посвідчує особу (паспорт/водійські права/військовий квиток)

– документ, що підтверджує участь у бойових діях

– медичний епікриз

– довідку про проходження функціональної діагностики

– змінне спортивне взуття

– зручний спортивний одяг

– пляшку води

– рушник

– мило

– взуття для душу

Кандидати, що виявили бажання спробувати сили в плаванні повинні додатково взяти плавки або купальник та гумову шапочку.

Усі кандидати отримали лист з деталями проходження спортивного тестування та будуть додатково сповіщені про наступні кроки у форматі смс-розсилки.

  1. З 18 січня ви зможете ознайомитись з офіційним Положенням про відбори на сайті http://invictusgames.in.ua/news

Також проводиться набір волонтерів для допомоги з проведення спортивного тестування на місцях.

Контакти для зв”язку:

Івона Костина

+38(050) 207-06-72

team@invictusgames.in.ua

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-