MCI запускає здобуття ступеню виконавчого доктора філософії з менеджменту

MCI запускає здобуття ступеню виконавчого доктора філософії з менеджменту

Укрінформ

Авторитетні європейські університети запускають новаторську докторську програму | Процес повідомлення австрійського акредитаційного органу завершений | Старт у кінці 2017 року | Інноваційний формат цікавий у всьому світі

Гарні новини від Школи Підприємництва Entrepreneurial School®:

Після процедури забезпечення якості, що ґрунтується на основі міжнародних стандартів, з радістю повідомляємо про успішний запуск нової програми з підготовки виконавчого доктора філософії з менеджменту. Усі критерії забезпечення якості засновані на критеріях міжнародної вищої освіти та були перевірені незалежним Агентством Забезпечення Якості та Акредитації Австрії (§ 27 HS-QSG).

Докторська програма розрахована на чотири роки навчання, запропонована спільно Університетом Антверпену , Школою Менеджменту Антверпену та Центром Менеджменту Іннсбруку, почнеться наприкінці 2017 року, буде викладатися англійською у кампусах Антверпену/Бельгія та Інсбруку/Австрія.

Європейська програма з підготовки виконавчих докторів філософії з менеджменту створена для виконавчої ланки та менеджерів, які займають позиції між програмами традиційної академічної докторантури з філософії (PhD) та орієнтованими на практику, професійними докторантами (DBA).

Нова програма викликає значну зацікавленість у міжнародних академічних та бізнес-колах.

Інформація та консультування:

Sebastian Engels, BA

+43 512 2070 – 2121

sebastian.engels@mci.edu

Детальна інформація:

www.mci.edu/executivephd

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-