РАЕС стане учасницею ХІV Міжнародного форуму «ПЕК України: сьогодення та майбутнє»

РАЕС стане учасницею ХІV Міжнародного форуму «ПЕК України: сьогодення та майбутнє»

Укрінформ
8-10 листопада в українській столиці пройде традиційний ХІV Міжнародний форум «Паливно-енергетичний комплекс України: сьогодення та майбутнє». В рамках Форуму Рівненська АЕС буде представлена у загальній експозиції НАЕК «Енергоатом».

Захід організований Міністерством енергетики та вугільної промисловості України та ТОВ «Міжнародний виставковий центр», під патронатом Кабінету Міністрів та Верховної Ради України.

У форматі Форуму буде проведена галузева експозиція «ПЕК України» за участю провідних державних компаній та підприємств, які продемонструють сучасний стан та перспективи подальшого розвитку електроенергетики, ядерної енергетики, нафтової, газової, нафтопереробної та вугільної промисловостей. На їх стендах будуть продемонстровані інвестиційні проекти будівництва, модернізації та реконструкції об'єктів ПЕК. Атомноенергетичну галузь України представлятимуть відокремлені підрозділи НАЕК «Енергоатом»: Запорізька, Рівненська, Южно-Українська та Хмельницька АЕС; «Атомремонтсервіс»; «Атоменергомаш»; «Аварійно-технічний центр». В експозиції Компанії застосовуватимуться засоби для наочної демонстрації безпечності атомної енергетики, а також презентуватимуться іміджеві відео- та фотоматеріали, друкована продукція. Під час роботи експозиції «Енергоатома» планується проведення численних зустрічей з фахівцями-атомниками, студентами профільних навчальних закладів, школярами.

В рамках заходу також пройде ХІV Міжнародна виставка «Енергетика в промисловості-2016», яка презентуватиме широкий спектр світових та вітчизняних зразків енергетичного, електротехнічного, світлотехнічного обладнання та приладів, кабельно-провідникової продукції, автоматизованих систем управління енергоресурсами, енергозберігаючих технологій.

Ділова програма Форуму зосередить увагу фахівців на підвищенні рівня енергетичної безпеки країни. Крім того, відбудеться ІІІ Всеукраїнський семінар інженерів-енергетиків, присвячений кращим практикам енергозбереження та ефективного управління енергетичним господарством, застосуванню новітніх технологій і засобів для зниження енергетичних витрат.

Форум відбудеться на території Міжнародного виставкового центру за адресою: м.Київ, Броварський проспект, 15. Подія стане ефективним майданчиком для ознайомлення зі світовими тенденціями і перспективами розвитку енергетики, запровадження нових проектів, презентації сучасних технологій, обладнання і продукції, а також формування цілісної картини процесів, які відбуваються навколо основної ланки вітчизняної економіки - паливно-енергетичного комплексу.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-