Рада колишніх голів облдержадміністрації запрацювала на Миколаївщині

Рада колишніх голів облдержадміністрації запрацювала на Миколаївщині

Укрінформ
Рада колишніх голів обласної державної адміністрації запрацювала на Миколаївщині з ініціативи нинішнього очільника області Олексія Савченка. Проведено перше її засідання.

Про це повідомляє кореспондент Укрінформу.

«Я щиро вірю в те, що з таким потужним потенціалом і таким досвідом ми зробимо все для того, щоб Миколаївська область посіла гідне місце у п’ятірці найкращих регіонів нашої країни. Я вважаю, що ми разом попрацюємо на благо Миколаївщини», - зазначив голова ОДА.

У першому засіданні Ради взяли участь шість голів ОДА, які очолювали область протягом останніх 20 років. Зокрема, це Олексій Гаркуша, Микола Круглов, Вадим Меріков, Геннадій Ніколенко, Олександр Садиков і нинішній губернатор Олексій Савченко. Не зміг бути присутнім лише Анатолій Кінах.

Перед початком розмови про нагальні проблеми області і шляхи їх вирішення, Савченко назвав цю зустріч святом. Адже вперше за всю історію Миколаївщини за одним столом зібралися всі колишні очільники області, незважаючи на їх політичну приналежність.

Голова ОДА також вручив нагороду «За заслуги перед Миколаївщиною» своєму попереднику на цій посаді Вадиму Мерікову. «Я хочу подякувати особисто Вадима Мерікова за те, що він працював в такий непростий час після Революції Гідності. Я впевнений, що на вашому позитивному досвіді і на ваших помилках ми побудуємо наше спільне світле майбутнє», - запевнив керівник Миколаївщини.

Він подякував усім членам Ради за активну участь в обговоренні важливих питань стосовно соціально-економічного розвитку області і висловив сподівання, що такі продуктивні зустрічі будуть постійними.

«Ми сьогодні обговорили багато проблемних питань. Досвід моїх колег важливий, тому що у мене обмаль часу і я не хочу його витрачати даремне. Я хочу побудувати свій шлях таким чином, щоб врахувати всі помилки минулого, і не допустити їх в своїй роботі. Сьогодні ми без будь-яких політичних моментів беремо на себе відповідальність перед громадою», - підсумував голова ОДА.

Зі свого боку, колишні губернатори схвально сприйняли таку ініціативу нинішнього очільника Миколаївщини і пообіцяли Олексію Савченко свою підтримку.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-