У Дніпропетровську за мера від Опоблоку

У Дніпропетровську за мера від Опоблоку "агітує" Янукович

Фото
Укрінформ
У Дніпропетровську з'явилися агітаційні листівки від імені екс-президента України та втікача Віктора Януковича, на яких він закликає вибрати мером Олександра Вілкула.

Про це повідомляє Новий регіон.

По всьому Дніпропетровську з'явилися листівки із зображенням екс-президента України Віктора Януковича. Агітматеріал активно поширюється в центрі міста на вулицях і в кафе. Ще раніше, як інформують соцмережі, їх бачили в окремих районах Кривого Рогу.

«Легітимний» агітує виборців підтримати партію «Опозиційний блок» на місцевих виборах, а мером Дніпропетровська рекомендує обрати Олександра Вілкула. «Я роблю все можливе, щоб скоріше повернутися до свого народу, щоб ми знову з вами будували щасливу і заможну Україну», - йдеться у листівці від імені Януковича.

На листівці зазначено, що замовник друку партія «Опозиційний блок», виконала друк компанія ТОВ «Укрполіграфмедіа». Тираж - 500 000 штук.

У штабі Олександра Вілкула листівки з зображенням Януковича назвали провокацією.

На думку політолога Юрія Романенка, технологія з розповсюдження листівок популістського характеру може використовуватися не лише опонентами, а й самим кандидатом. «Така технологія, коли штаб одного кандидата сам поширює листівки, нібито компрометуючі свого ж кандидата, а потім заявляє, що таку «чорну кампанію» веде проти них опонент, - давно відома. Вона як використовувалася, так і використовується. Як ще один привід заявити про себе і головним чином - звинуватити опонента в нечесній грі», - сказав Романенко.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-