Охендовський на перехресному допиті з Трепаком відмовився свідчити - НАБУ

Охендовський на перехресному допиті з Трепаком відмовився свідчити - НАБУ

Документ
Укрінформ
Голова Центральної виборчої комісії Михайло Охендовський 26 грудня після початку одночасного допиту з екс-першим заступником голови Служби безпеки Віктором Трепаком відмовився давати свідчення.

Про це повідомили у Національному антикорупційному бюро у відповідь на запит Укрінформу.

«26 грудня 2016 року детективи Національного антикорупційного бюро розпочали проведення одночасного допиту голови ЦВК та екс-першого заступника голови СБУ. Ця процесуальна дія ініційована детективами Бюро задля усунення протирічь між відомостями свідка, що надав НАБУ облікові аркуші «амбарної книги», та публічними заявами підозрюваного. Проте підозрюваний після початку одночасного допиту відмовився надавати свідчення», - зазначили у відомстві.

Водночас у НАБУ, посилаючись на таємницю слідства, відмовилися повідомити інформацію, чи відбудеться іще одна очна ставка Охендовського з Трепаком. 

Як повідомлялося, Охендовський під час брифінгу 27 грудня заперечував свою  відмову від одночасного допиту з Трепаком у НАБУ, й запевнив, що зацікавлений у проведенні такого допиту.

13 грудня детективи Національного антикорупційного бюро України повідомили голові Центральної виборчої комісії Михайлу Охендовському про підозру у вчиненні кримінальних правопорушень, передбачених ч.3 та ч.4 ст. 368 Кримінального кодексу України ("Одержання хабарів у великому та особливо великому розмірах особою, яка займає особливо відповідальне становище").

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-