Гройсман сьогодні святкує день народження

Гройсман сьогодні святкує день народження

Укрінформ
Прем'єр-міністр України Володимир Гройсман в п'ятницю, 20 січня, відзначає 39-й день народження. Він народився 20 січня 1978 року у Вінниці.

Як повідомив напередодні прес-секретар Прем'єр-міністра Дмитро Столярчук у Facebook, на свій день народження глава уряду буде у відпустці.

"З радянських часів у нас склалася погана традиція, коли в день народження високопосадовця всі йдуть його вітати лише заради того, щоб відмітитись - "засвідчити свою повагу". Чим вища посада, тим довша черга», - зазначив Столярчук.

За його словами, Володимир Гройсман давно вирішив, що цю традицію треба ламати. Багато років тому, тоді ще міський голова Вінниці започаткував свою традицію - брати відпустку на цей день і проводити його тільки у родинному колі. Не був винятком і минулий рік, коли Гройсман працював уже в парламенті, не стане винятком і цей рік. "Тож наприкінці цього тижня Прем'єр на декілька днів візьме традиційну відпустку і, як завжди, ці дні проведе його в колі сім’ї. А з понеділка повернеться до виконання своєї повсякденної роботи", - відзначив прес-секретар.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-