Зубко: З фінансуванням Фонду енергоефективності допоможуть ЄС і Німеччина

Зубко: З фінансуванням Фонду енергоефективності допоможуть ЄС і Німеччина

Укрінформ
Законопроект щодо створення Фонду енергоефективності вже у парламенті. Фінансування його здійснюватиметься з державного бюджету України, а також за кошти ЄС та уряду Німеччини.

Про це розповів віце-прем'єр-міністр - міністр регіонального розвитку, будівництва та ЖКГ Геннадій Зубко в інтерв'ю телеканалу «ZІК», інформує прес-служба Мінрегіону.

«Фонд енергоефективності надаватиме не тільки фінансову підтримку, а й технічні рішення для масового впровадження. Фінансування Фонду забезпечать як держава, так і кошти Євросоюзу і уряду Німеччини, від яких маємо погодження про співфінансування», - зазначив Зубко.

За його словами, створення фонду є тим інструментом, який дасть можливість системно підійти до термомодернізації всієї України.

Він також зауважив, що проект закону про Фонд енергоефективності наразі вже підготовлений і поданий на розгляд Верховної Ради.

«Законопроект був цілком погоджений і підтриманий Комітетом ВРУ з питань будівництва, містобудування і житлово-комунального господарства. Маю надію, що на найближчому пленарному тижні, на дні енергоефективності у ВРУ, ми зможемо його розглянути», - додав віце-прем'єр-міністр.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-