Геращенко пояснив, чому спецслужби РФ обрали його

Геращенко пояснив, чому спецслужби РФ обрали його "мішенню теракту"

Укрінформ
Народний депутат Антон Геращенко вважає 20 січня 2017 року, коли спецслужби запобігли замаху на нього, своїм другим днем народження.

Про це він написав на своїй сторінці в Facebook.

"20 січня 2017 року - мій другий день народження. У цей день увечері в Києві Службою безпеки України були затримані двоє осіб, які планували моє вбивство", - зазначив парламентарій.

Він подякував співробітникам контррозвідки, оперативним службам, спецпідрозділу "Альфа" і особисто главі СБУ Василеві Грицаку.

При цьому Геращенко висловив думку, що факт організації російськими спецслужбами замаху на нього свідчить про правильність його дій.

"Сам факт, що мене було обрано російськими спецслужбами мішенню для чергового терористичного акту, говорить про те, що те, що я роблю для захисту Національної безпеки та інтересів України - правильно", - зазначив він.

Народний депутат також звернувся до організаторів і замовників своєї ліквідації: "Проект "Миротворець", який стоїть у всіх Вас як кістка поперек горла,  працюватиме не залежно від того, живий я чи ні. І Вам його знищити не вдасться ні за яких умов".

Як повідомлялося, голова СБУ Василь Грицак повідомив напередодні про запобігання спробі замаху на життя народного депутата України, який планувався і координувався з території Росії.

Зловмисники збиралися підірвати автомобіль нардепа або влаштувати вибух на маршруті його руху.

Згодом у ЗМІ з'явилася інформація, що мова йшла про народного депутата Антона Геращенка, відомого своєю непримиренною позицією щодо агресивної політики Кремля.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-