Вакарчук: Ми пропонуємо рішення,  яких інші ще ніколи не пропонували

Вакарчук: Ми пропонуємо рішення, яких інші ще ніколи не пропонували

Укрінформ
У виборчому списку партії Святослава Вакарчука не буде чинних народних депутатів.

Про це Святослав Вакарчук розповів в інтерв'ю ТСН.

“Наш список, і я буду це пропонувати, партія має повністю складатися з людей, серед яких немає чинних народних депутатів. Це дуже важливо, щоб люди розуміли, що ми пропонуємо нові кардинальні рішення, яких інші ще ніколи не пропонували", - пояснив свою позицію співак.

Лідер "Океану Ельзи" наголосив: “Якщо буде стара система виборів, то ми не очікуємо від цієї системи справжніх змін. І ми будемо робити їх самі”.

На запитання, чи планує він співпрацювати з Президентом Зеленським, Вакарчук ухилився від прямої відповіді.

“У нас новообраний Президент, завтра він стане чинним Президентом. Президент - це символ країни, і кожен нормальний громадянин, зокрема ті, хто як я, збираються в політику і змінювати країну, бажають успіху Президенту", - сказав Вакарчук.

Читайте також: Вакарчук заявив, що не кине концертну діяльність заради політики

Як повідомляв Укрінформ, лідер гурту "Океан Ельзи" оголосив про створення партії "Голос" та участь у парламентських виборах.

Він також презентував членів своєї команди, але підкреслив, що це ще не список "Голосу" на парламентських виборах - його буде сформовано на з'їзді партії пізніше. Серед названих ним осіб - економіст Юлія Клименко, антикорупціонер Ярослав Юрчишин, член-кореспондент Академії медичних наук України Юрій Соколов, "кіборг" Андрій Шараскін ("Богема") та активістка Соломія Бобровська.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-