Стефанчук обговорив українську формулу миру зі спікером Кнесету Ізраїлю

Стефанчук обговорив українську формулу миру зі спікером Кнесету Ізраїлю

Укрінформ
Голова Верховної Ради України Руслан Стефанчук провів телефонну розмову зі спікером кнесету Держави Ізраїль Аміром Оханою.

Як передає Укрінформ, про це Стефанчук повідомляє у Фейсбуці.

“Провів телефонну розмову зі спікером Кнесету Держави Ізраїль Аміром Оханою. Акцентував, що Україна продовжує самовіддано протистояти неспровокованій повномасштабний збройній агресії РФ. Для нас важлива допомога Ізраїлю”, - написав він.

Сторони також обговорили формулу миру Президента України Володимира Зеленського. Стефанчук сподівається на участь Ізраїлю у реалізації одного з треків формули.

Голова ВРУ подякував Державі Ізраїль та її громадянам за гуманітарну допомогу Україні. “Розраховую на її продовження. Також Україна зацікавлена у розширенні програми реабілітації українських військовослужбовців”, - додав він.

Читайте також: Єрмак здивований нейтральною позицією Ізраїлю щодо війни РФ проти України

За словами Стефанчука, спікер Кнесету зазначив, що Ізраїль розглядає Україну як важливого партнера та вітає санкції, запроваджені Україною проти Ірану.

Як повідомляв Укрінформ, посольство України в Державі Ізраїль закликало ізраїльський уряд змінити свою позицію щодо РФ та підтримати Україну оборонними засобами у боротьбі з агресором.

Фото: Руслан Стефанчук / Фейсбук

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-