Внутрішня політика, як футбол: Кулеба відповів тим, хто шукає розбіжності в Україні

Внутрішня політика, як футбол: Кулеба відповів тим, хто шукає розбіжності в Україні

Укрінформ
Ті, хто шукає розбіжності всередині України, мають пам’ятати, що країна є демократією, а після енергійних обговорень українці залишаться єдиними у захисті країни і завданні поразки ворогу.

Про це заявив міністр закордонних справ Дмитро Кулеба під час панельної дискусії в Українському домі в Давосі, повідомляє кореспондент Укрінформу.

Глава української дипломатії провів паралель між внутрішньою політикою і футболом: поки команда на полі грає добре, а гравці забивають голи, те, що відбувається поза полем, не повинно нікого турбувати.

Читайте також: Кулеба у Давосі: Україні потрібні заморожені активи РФ, а не заморожений конфлікт

«Президент Зеленський вибудував потужну команду, яка працює і здобуває перемоги в інтересах України і світової безпеки. Але слід також завжди пам’ятати, що Україна – це демократія, яка передбачає, що у людей є голос, право висловлювати власну думку і обстоювати її. Ті, хто шукає розбіжності в Україні, не повинні забувати, що як демократія ми завжди будемо енергійними у наших обговореннях, але наприкінці ми залишимося єдиними у захисті країни і завданні поразки ворогу», - сказав Кулеба.

Як повідомлялося, представник ГУР МО Андрій Юсов у листопаді заявив, що Росія планує низку заходів, які мають на меті розколоти українське суспільство зсередини, оскільки на фронті росіянам не вдається просунутися. З цією метою російська пропаганда знову приділяє надзвичайно багато уваги внутрішньоукраїнським політичним подіям.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-