Україна працюватиме з будь-яким президентом США - Зеленський

Україна працюватиме з будь-яким президентом США - Зеленський

Укрінформ
США залишаються стратегічним партнером України, і наша держава буде працювати з будь-яким президентом, котрого обере американський народ.

Про це Володимир Зеленський сказав в інтерв’ю Fox News, відповідаючи на запитання щодо подальшої співпраці у разі обрання наступним президентом США Дональда Трампа, передає Укрінформ із посиланням на ОП.

Журналіст зауважив, що Трамп «не те, що проти, але піддає сумніву деякі аспекти щодо України». У відповідь Президент наголосив, що це «дуже важлива маленька деталь» – те, що Трамп «не проти».

«Я сподіваюся, що він (Трамп – ред.) не буде проти України… Звичайно, можуть різнитись погляди на якісь деталі, але якщо загальний погляд і загальні цінності є спільними, ми можемо працювати», – сказав Зеленський.

Читайте також: Зеленський - про допомогу США: Американці бачать кожен свій долар, який заходить в Україну

Глава держави зазначив, що обрання нового президента США – це рішення американців.

«Звичайно, в будь-якому разі треба розуміти, що це рішення американців. І ми будемо працювати з будь-яким президентом, якого вони оберуть… І, звичайно, ми будемо працювати зі Сполученими Штатами в будь-якому випадку, тому що це наш стратегічний партнер і лідер у всьому світі», - сказав Президент України.

Читайте також: Зеленський поговорив із Джонсоном і лідерами республіканців та демократів у Сенаті США

Як повідомляв Укрінформ, Трамп неодноразово висловлювався щодо війни в Україні. Зокрема, він пообіцяв «дуже швидко» зупинити війну у разі перемоги на президентських виборах цього року.

Після цього Зеленський запросив Трампа здійснити візит до Києва.

Фото: ОП

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-