Хто хоче вкрасти пляж в Затоці?

Хто хоче вкрасти пляж в Затоці?

Укрінформ
28 грудня об 11.00 відбулася прес-конференція на тему: "Спецоперація в Затоці. Що це?" (Зала 1)

Організатор: Депутати Затокської селищної ради.

Учасники: Галина Барановська - секретар Затокської селищної ради; Станіслав Клименко - адвокат; Тетяна Єгорова - місцевий мешканець; Роман Романенко - юрист селищної ради; Василь Алімкін - помічник депутата Затоківської селищної ради.

Підсумкові матеріали:

ГПУ та Нацполіція влаштували ряд обшуків у селищі Затока - адвокат

Нещодавно у селищі Затока на Одещині правоохоронці з Києва, працівники ГПУ та Нацполіції влаштували ряд обшуків.

Про це заявив адвокат, представник Затокської селищної ради Станіслав Клименко під час прес-конференції в Укрінформі.

“10 грудня, субота, вечір, селище Затока сколихнула новина про те, що до нас приїхало більше 300 правоохоронців з Києва, це працівники Генеральної прокуратури, Національної поліції України, спецпризначенці. Приїхали для проведення ряду слідчих дій, а саме обшуків. Більше 60 обшуків було проведено одночасно. Починалися вони близько четвертої години вечора і закінчилися близько ранку. У мене особисто, як у адвоката, також було проведено два обшуки - в робочому офісі, по місці проживання. У ході цих обшуків була незаконно вилучена без дозволу на це слідчого судді комп’ютерна техніка. Вранці після проведення обшуку навпроти офісу у мене було знайдено зброю, яка по заявах деяких ЗМІ, нібито, належала мені. У мого помічника також провели ряд обшуків. В ухвалі слідчого судді про проведення обшуків було вказано про те, що, нібито, депутати Затокської селищної ради, я як адвокат, мій помічник створили певну організовану злочинну групу, направлену на здійснення ряду тяжких злочинів. З ціллю розкриття цієї організованої групи якраз були проведені такі заходи”, - розповів адвокат.

За його словами, дане кримінальне провадження було зареєстровано і відкрито всього лише за заявою однієї людини - одеського адвоката Олександра Погорілого, “який на протязі кількох років брав участь у захопленні влади у Затокській селищній раді та захопленні пляжів у селищі Затока”.

“Це 12-кілометрова лінія пляжів, це уся перша лінія, яка у нас є, під виглядом європейських інвестицій. Таким чином на протязі цього року йде боротьба громади, місцевого самоуправління з бізнесом - нечесним та корумпованим”, - підкреслив Клименко.

У свою чергу, секретар Затокської селищної ради Галина Барановська зауважила, що під час обшуку у неї забрали посвідчення депутата.

“Питання, по якому нас намагаються прибрати, і мене у тому числі - аби не заважала. Треба облити моє чесне ім’я, треба звинуватити мене у всіх смертних гріхах. Тут абсолютно надумані моменти слідчого, якого я жодного разу не бачила, який зі мною не розмовляв. Тому я і продовжуватиму виступати проти цієї афери”, - наголосила Барановська.

Відео з прес-конференції:

Замовити фото натисніть тут - Фотобанк

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-