Хто отримає найвище звання

Хто отримає найвище звання "Людина року"?

Укрінформ
17 січня о 14.00 відбулася прес-конференція на тему: "Оголошення підсумкових результатів експертного опитування загальнонаціональної програми "Людина року" по визначенню лауреатів програми в національних номінаціях та володарів міжнародних премій". (Зала 1)

Організатор: Генеральна дирекція загальнонаціональної програми "Людина року".

Учасники: Аркадій Райцин - генеральний директор загальнонаціональної програми "Людина року"; Валерій Цибух - Надзвичайний і Повноважний посол України, член Вищої Академічної Ради; Михайло Резнік - Надзвичайний і Повноважний посол України, член Вищої Академічної Ради; Тетяна Атаджанова - керівник PR-відділу БФК Gulliver.

Підсумкові матеріали:

Церемонія 21-ої програми "Людина року" відбудеться 25 березня в Національній опері - Райцин

Урочиста церемонія загальнонаціональної програми "Людина року-2016" на відміну від 20-ти попередніх, що традиційно проходили в Палаці "Україна", змінить сцену.

Про це повідомив генеральний директор програми Аркадій Райцин під час прес-конференції в Укрінформі. 

"Вперше за історію загальнонаціональної програми "Людина року" урочиста церемонія відбуватиметься на сцені Національної опери України. Це буде 25 березня", - сказав Райцин. 

За його словами, під час 21-ої церемонії вшанують переможців 2016 року у 19-ти національних номінаціях - наразі експерти назвали по три лауреати в кожній з них; а також вручать міжнародні і спеціальні премії їх володарям, яких на сьогодні вже визначила Вища академічна рада, - таких у цьому сезоні вісім. 

"21-ий сезон є свідченням того, що українська професійна еліта має великий потенціал, є дуже багато нових імен, які демонструють високі професійні і громадські стандарти і заслуговують на почесне звання лауреатів загальнонаціональної програми "Людина року", - підкреслив Райцин.  

Він також пояснив рішення змінити місце урочистої церемонії, яка 20 років відбувалася в Палаці "Україна". 

"Церемонія відбувалася в схожих форматах, домінантою яких була популярна музика. Нині ж, крім того, що сцена Національної опери вважається найбільш респектабельною і престижною, буде інший режисерсько-постановочний і творчий формат, і в ньому кількість номерів у виконанні академічних виконавців становитиме близько половини. Крім них, окрасою концертної програми стануть ще четверо дуже відомих українських виконавців, двоє з яких - народні артисти, двоє - заслужені артисти України", - зазначив гендиректор програми "Людина року", висловивши сподівання, що Національна опера стане новим обличчям церемонії, яке сподобається глядачам.

Відео з прес-конференції:

Замовити фото натисніть тут - Фотобанк

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-