УКРГАЗБАНК пропонує молодим сім'ям пільгові іпотечні програми. Хто і за яких умов може скористатися?

УКРГАЗБАНК пропонує молодим сім'ям пільгові іпотечні програми. Хто і за яких умов може скористатися?

Укрінформ
24 січня 11.00 - Підписання Меморандуму між АБ «УКРГАЗБАНК» та Державною спеціалізованою фінансовою установою «Державний фонд сприяння молодіжному житловому будівництву»

Організатор: АБ «УКРГАЗБАНК».

Учасники: Кирило Шевченко - Голова правління УКРГАЗБАНКУ; Сергій Комнатний - Голова правління Державного фонду сприяння молодіжному житловому будівництву; Олег Кляпко - директор Департаменту роздрібного банкінгу УКРГАЗБАНКУ; Катерина Печовал - заступник директора Київської дирекції УКРГАЗБАНКУ.

Коротко. УКРГАЗБАНК приєднався до урядової соціальної програми та пропонує пільгові іпотечні програми з першим внеском від держави для молодих українських сімей, які потребують підтримки.   Голова правління УКРГАЗБАНКУ Кирило Шевченко наголошує, що держава виділила 100 млн грн на програму доступного іпотечного кредитування, а завдяки соціальній програмі державного банку українці можуть зробити перший внесок на житло за рахунок держави.  

Зокрема, компенсацію від держави можуть отримати українці в усіх регіонах України на придбання, будівництво і реконструкцію житла.

Довідково. На сьогодні УКРГАЗБАНК співпрацює з понад 30 компаніями-забудовниками, серед яких – у м. Київ та Київській області: «Київміськбуд» (22 об’єкти), «Укрбуд» (23 об’єкти), «Інтергал-Буд»   (24 об’єкти), «ТОВ «Акварелі Девелопмент холдінг» (ЖК Акварелі-2),   «Royal House» (ЖК «Нова Англія»), «Аструм Білдінг Компані» (ЖК «SkyCity»), «ОМОКС» (ЖК «Чайка»), у Харкові – «ТРЕСТ ЖИТЛОБУД-1», «ЖИТЛОБУД-2», у Вінниці – з міською радою «Муніципальне житло м. Вінниця», у Сумах – ТОВ «БВК КОМПАНІЯ «ФЕДОРЧЕНКО», у Хмельницькому «ДІТА» (ЖК «Щасливий», «Затишний», «Lakeberry», «Барбарис», «Брістоль», «Родинний затишок», «Левада», «Eurovillage»)  тощо.

Додаткова інформація за e-mail: pr@ukrgasbank.com

Підсумкові матеріали:

Укргазбанк спільно з фондом сприяння молодіжному житловому будівництву підписали меморандум щодо компенсації 30% вартості житла для молодих сімей

АБ «Укргазбанк» спільно з Державним фондом сприяння молодіжному житловому будівництву підписали меморандум Державної програми компенсації 30% вартості житла для молодих українських сімей. Співпраця двох установ в рамках даного проекту надасть можливість отримати житло на пільгових умовах близько 350 сім'ям.

Підписання меморандуму відбулось в Укрінформі, участь в якому взяли голова правління Укргазбанку Кирило Шевченко та голова правління Державного фонду сприяння молодіжному житловому будівництву Сергій Комнатний.

«Наприкінці минулого року ми модернізували програму доступного житла, дещо спростили умови участі програми, та маючи в минулому році навіть невеликий ресурс ми почали її реалізовувати. На поточний рік ми маємо в законі про державний бюджет - 100 млн грн на реалізацію даної програми. Зараз ведемо переговори з місцевими органами влади щодо долучення в частині фінансування цієї програми, саме за рахунок коштів місцевих бюджетів», - сказав  Комнатний.

Він зазначив, що реалізація програми в минулому році показала, що далеко не всі громадяни спроможні внести свою частину коштів, яка належна їм до сплати.

«Ми почали замислюватись над об'єднанням зусиль з фінансовими установами, і Укргазбанк - це перша організація, яку ми розглядали з метою поєднання зусиль, щоб громадянам було доступніше вирішити своє житлове питання», - зауважив Комнатний.

За його словами, даною програмою в цьому році може скористатись близько 350 сімей. Скористатись даною програмою зможуть і переселенці.

«Що стосується переселенців, то найважливіша умова, щоб у переселенця не було у власності майна на підконтрольній території України, тоді він матиме право на таке житло. Є ще одне обмеження по доходу, він не повинен перевищувати п'ятикратного розміру середньої заробітної плати у регіоні. Якщо, наприклад, брати середню зарплатню по Києву, яка складає близько 11-12 тисяч грн,  то це відповідно не більше 60 тисяч грн», - зазначив  Комнатний.

Відео з прес-конференції:

Замовити фото натисніть тут - Фотобанк

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-