«Spartan KYIV 2024 на підтримку ГУР»: деталі проведення благодійного заходу

«Spartan KYIV 2024 на підтримку ГУР»: деталі проведення благодійного заходу

Укрінформ
4 квітня, 13:00 - пресконференція до благодійного заходу «Spartan KYIV 2024 на підтримку ГУР». 

Організатори: Медіацентр Україна – Укрінформ.

Спікери: Євген Єрін - представник ГУР МОУ; Віталій Матвієнко - представник ГУР МОУ; Олексій Вовк - представник Spartan Ukraine; Мирослава Смірнова - директор департаменту суспільних комунікацій виконавчого органу Київської міської ради (Київської міської державної адміністрації).

Чому це цікаво?

У ході пресконференції будуть оговорюватися питання щодо проведення благодійного забігу з перешкодами Spartan KYIV, що відбудеться 20 квітня 2024 року у місті Київ на території Труханового острову, мета якого – збір коштів на підтримку ГУР, а також на протезування пораненого військового.

Особливою частиною благодійного заходу буде PARA RACE – забіг для спортсменів з порушеннями опорно-рухового аппарату та ампутаціями. Учасники долатимуть перешкоди та покажуть всю свою міць, силу духу, незламність волі та тіла.

Під час пресконференції організатори розкриють основні аспекти події, включаючи цілі, програму заходу, учасників.

Додаткова інформація за тел.: +38 093 788 84 17  (Ангеліна). 

Формат заходу – офлайн (Зала 1).

Журналісти зможуть поставити запитання офлайн (Зала 1) та в чаті трансляції на YouTube.

Прохання прибувати за пів години до заходу.

Акредитація представників ЗМІ здійснюватиметься перед заходом в агентстві.

Захід транслюватиметься на ютуб-каналі Укрінформу: https://www.youtube.com/@UkrinformTVа також ютуб-каналі Ukraine Media Center Ukrinform: https://www.youtube.com/@mediacenterukraine-ukrinfo5672/aboutна фейсбук-сторінці Ukraine Media Center Ukrinform: https://www.facebook.com/UkraineMediaCenter/.

Адреса Укрінформу: м. Київ, вул. Богдана Хмельницького, 8/16.

Використання будь-яких матеріалів з офіційного YouTube-каналу Укрінформ можливе лише за умови дотримання авторських прав, встановлених каналом. У разі демонстрації ролика в ході прямого ефіру, необхідно послатися на автора — Укрінформ — показати його назву на екрані та вимовити її вголос.

Читайте Пресцентр Укрінформу в Telegram.

Підсумкові матеріали:

Благодійний забіг на підтримку ГУР відбудеться у Києві 20 квітня

Благодійний забіг Spartan KYIV 2024 на підтримку Головного управління розвідки Міноборони відбудеться 20 квітня у Києві, на Трухановому острові.

Про це повідомили на пресконференції у Медіацентрі Україна – Укрінформ представники ГУР Євген Єрін і Віталій Матвієнко, представник Spartan Ukraine Олексій Вовк і директор Департаменту суспільних комунікацій КМДА Мирослава Смірнова.

Захід проводитиметься з метою збору коштів на протезування і реабілітацію бійця, а також придбання FPV-дронів для підрозділів ГУР.

«У Києві 20 квітня на території Труханового острова пройде забіг на дистанцію 5 кілометрів. Забіг буде з 20 перешкодами, які треба пройти. Насправді, це може зробити кожен, тому ми запрошуємо всіх охочих. Особливої підготовки не потрібно, але треба мати гарний настрій, бажання проявити свій характер і допомогти своїм внеском ГУР», - сказав Єрін.

За його словами, планується декілька забігів: для професійних спортсменів, аматорів, спортсменів з порушеннями опорно-рухового апарату. Участь у ньому можна взяти й онлайн.

Для участі потрібно зареєструватися на сайті Spartan Race.

За словами організаторів, на сьогодні вже зареєструвалися понад тисячу охочих, зокрема чимало іноземців.

«Ми очікуємо допомоги від наших міжнародних партнерів, але вони дивляться (на те), як ми самі собі допомагаємо. Важливо підтримувати такі заходи і людей, які знаходяться тут і на передовій», - зазначила представниця КМДА Мирослава Смірнова.

За словами організаторів, під час попереднього забігу, який відбувся 7 жовтня минулого року, було зібрано понад 2,5 млн грн. Кошти витратили на закупівлю FPV-дронів і обладнання для роботи БпЛА.

Як повідомлялося, на Львівщині відбувся міжнародний турнір «Меморіал воїнів-шахістів», усі внески передали військовим.

Відео: 

Video:


Замовити фото натисніть тут - Фотобанк

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-