Яценюк запустив поліцію в Чернівцях

Яценюк запустив поліцію в Чернівцях

Фото
Укрінформ
У неділю, 27 березня, Прем’єр-міністр України Арсеній Яценюк разом із главою МВС Арсеном Аваковим дали старт роботі патрульної поліції Чернівців.

Про це інформує Урядовий портал.

За словами Прем’єра, Чернівці стали 20 містом, де працюватиме патрульна поліція - на вулиці виходять 342 нових правоохоронців.

Ці молоді люди, підкреслив Яценюк, потребують підтримки громадян: "Вони потребують виконання закону кожним. Вони потребують поваги до себе і тієї складної служби, яку вони будуть нести. Вони потребують підтримки кожного громадянина, щоби їхня служба була достойна і щоб вони могли виконати свою ключову функцію – захист і безпека".

Прем’єр додав, що патрульна поліція – це елемент широких реформ, які необхідно провести в Україні - реформи правоохоронної системи, прокуратури і судів, "які повинні бути не корумповані і не виносити рішення іменем долара Сполучених Штатів, а виносити чесні і неупереджені рішення у справах, які буде розслідувати і розслідує нова українська поліція".

"Ми пройшли найскладніші два роки з часу російської військової агресії, яка не закінчилася. Після захоплення Росією нашого Криму і нашого Донбасу. Два роки в найскладніших економічних обставинах, яких не мала жодна країна Європи. Але ми не просто вижили - ми довели, що ми сильна нація. І ми не будемо зупинятися на половині шляху", - наголосив він.

"Рухатися вверх завжди важко. Але іншого шляху немає. Крок за кроком, спільно, як би не було складно, але ми перемагали і спільно переможемо", - впевнений Яценюк.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-