На дорогах Одещини вночі заборонили рух автотранспорту

На дорогах Одещини вночі заборонили рух автотранспорту

Укрінформ
Через прогнозовані синоптиками Гідрометцентру Чорного та Азовського морів складні погодні умови, зокрема, сильний снігопад та хуртовину, з 00 год. 11 січня забороняється рух автотранспорту на території 12 районів Одещини.

Таке рішення ухвалено увечері 10 січня на засіданні оперативного штабу комісії з надзвичайних ситуацій Одеської облдержадміністрації, повідомляє в.о. голови ОДА Соломія Бобровська в Facebook.

"У зв'язку із погіршенням погодних умов оперативним штабом було прийнято рішення заборонити рух автотранспортних засобів на автомобільних дорогах загального користування (державного та місцевого значення), які пролягають територією Арцизького, Біляївського, Білгород-Дністровського, Болградського, Кілійського, Лиманського, Ізмаїльського, Овідіопольського, Ренійського, Саратського, Татарбунарського, Тарутинського районів з 00 год. до 9 год. 11 січня 2017 року", - зазначила Бобровська.

Не забороняється рух лише на автодорогах М-05 Київ-Одеса, М-05-01 (об'їзд міста Одеси) та М-14 Одеса-Мелітополь-Новоазовськ, уточнила в.о. голови ОДА.

В залежності від того, як розвиватиметься ситуація, члени оперативного штабу при ОДА вранці знову зберуться на засідання.

Як повідомлялося, на 11 січня по Одесі та області оголошено штормове попередження. Уночі і в першій половині дня в Одесі й області - сніг, заметіль, вітер північно-східний 15-20 м/с. З огляду на це Одеська мерія закликала мешканців максимально обмежити переміщення і поїздки по місту, особливо літніх осіб, дітей і вагітних жінок.

Також міська влада звернула увагу автомобілістів на неприпустимість "залишати транспортні засоби під деревами та лініями електропередач: в результаті сильного поривчастого вітру можливе падіння гілок і кабелів".

У мерії запевнили, що "міські комунальні служби переводяться на цілодобовий режим роботи", "будуть задіяні аварійні бригади".

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-