Теракт біля Палацу спорту: суд Харкова досліджує матеріали прослушки

Теракт біля Палацу спорту: суд Харкова досліджує матеріали прослушки

Укрінформ
Фрунзенський райсуд Харкова у справі про теракт біля Палацу спорту 22 лютого 2015 року продовжив досліджувати матеріали негласних слідчих дій (НРСД), тобто так званої прослушки.

Про це кореспондентові Укрінформу розповіла прес-секретар прокурора Харківської області Віта Дубовик.

"На засіданні суду у справі про теракт біля Палацу спорту продовжували досліджувати матеріали негласних слідчих (розшукових) дій, або, простіше сказати, прослуховування і "наружки", - зазначила Дубовик.

За її словами, для одного з обвинувачених знову викликали швидку медичну допомогу, проте "госпіталізація не знадобилася".

Наступне засідання призначене на 18 січня. Планується закінчити вивчення матеріалів негласних слідчих дій і розпочати вивчення записів відеоспостереження, додала Дубовик.

Як повідомляв раніше Укрінформ, 28 грудня Фрунзенський райсуд Харкова продовжив на 2 місяці тримання під вартою для трьох підозрюваних у теракті біля Палацу спорту.

Нагадаємо, 22 лютого 2015 року під час вибуху в колоні активістів біля Палацу спорту на місці загинули дві людини, ще двоє померли в лікарні, поранено 11 осіб. За три дні за підозрою в теракті затримані троє харків'ян: Дворніков, Тетюцький, Башликов. За даними силовиків, їх завербували російські спецслужби, вони проходили підготовку в Бєлгороді, а за вчинення теракту повинні були отримати 10 тисяч доларів. Їм загрожує довічний термін.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-