На трасі Мукачево-Рогатин через сніг обмежили проїзд фур

На трасі Мукачево-Рогатин через сніг обмежили проїзд фур

Укрінформ
Сьогодні, 12 січня, через різке погіршення погодних умов та ускладнення автомобільного руху на Закарпатті обмежили рух вантажівок по одній із державних доріг, а саме - Мукачево-Рогатин.

Про це повідомляє прес-служба Закарпатської ОДА. 

«Різке погіршення погодних умов на Закарпатті призвело до ускладнення автомобільного руху на головних транспортних артеріях області. З самого ранку великовагові автомобілі не можуть проїхати серпантин біля с.Залужжя на межі Мукачівського та Іршавського районів, тому прийнято рішення про тимчасове припинення руху фур по трасі Мукачево – Рогатин, починаючи з 9.00 четверга 12 січня», - йдеться в повідомленні.

Разом із тим, по міжнародній трасі Київ – Чоп, а також дорогах державного значення Хуст – Долина та Ужгород – Самбір автомобільний рух поки що здійснюється без обмежень.

Також вільний проїзд через чотири перевали на адміністративній межі Закарпаття із Львівською та Івано-Франківською областями.

Однак, як заявив голова Закарпатської ОДА Геннадій Москаль, протягом дня у залежності від погодних умов рух вантажівок може бути обмежений і на інших трасах. Про це буде повідомлено окремо.

Зараз на розчистці снігу в області задіяні 167 одиниць автодорожньої техніки, ситуація з автомобільним рухом знаходиться під постійним контролем.

Найбільш інтенсивні снігопади на Закарпатті очікуються в ніч на п’ятницю, прогнозують синоптики.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-