З Донбасу втекла група російських інструкторів через небажання іти у бій

З Донбасу втекла група російських інструкторів через небажання іти у бій

Укрінформ
Одинадцять російських інструкторів, які здійснювали підготовку бойовиків на Донбасі, самовільно виїхали на територію Росії.

Про це повідомляє Головне управління розвідки на своїй сторінці у Facebook.

«На початку ц.р. одинадцять російських інструкторів, які здійснювали підготовку фахівців військових спеціальностей, у т.ч. снайперів та саперів, самовільно залишили навчальний центр і виїхали на територію Росії через невдоволення низькою заробітною платою і намаганням командування залучити їх до бойових дій, у т.ч. проведення диверсій проти ЗС України», - йдеться в повідомленні.

У відомстві зазначають, що командування російських окупаційних військ уникає розголосу цієї події через імовірне зростання панічних настроїв у російському суспільстві та загрозу нових терористичних актів, вибухів, з'ясування стосунків зі стрільбою і суїцидом (як це було 8 січня ц.р. в Москві) психічно неврівноважених інструкторів-убивць.

У ГУР наголошують, що колишні інструктори займаються активним пошуком “працевлаштування за фахом” в організованих злочинних бандформуваннях та російських приватних військових компаніях.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-