Військові інженери будують міст через Південний Буг

Військові інженери будують міст через Південний Буг

Фото
Укрінформ
Військовослужбовці центру дорожнього забезпечення Головного управління оперативного забезпечення ЗСУ будують міст в селі Сутиски, що на Вінничині, який сполучить береги річки Південний Буг.

Про це повідомляє прес-служба Міноборони.

«Даний міст унікальний, оскільки поєднує в собі елементи низько водного дерев'яного мосту та проїжджу частину із елементів важкого механізованого та малого автодорожнього розбірного мосту. Вантажопідйомність нового мосту розрахована на шістдесят тонн. Він вищий від старого на півтора метри, що дозволить уникнути підтоплення конструкції під час весняних і осінніх паводків», - йдеться в повідомлені.

Начальник штабу дорожньо-мостового батальйону майор Олексій Дем'янчук зазначив, що це прекрасна практика для військових спеціалістів, адже вони здобувають новий рівень в наведенні комбінованих мостів, наближених до капітальних.

В свою чергу від всієї громади військовим подякував сільський голова Сутисків Леонід Дідух. За його словами, майже півстоліття, під час повеней, мешканці села дістаються до школи та лікарні виключно човнами, але за допомогою військових цю ситуацію вдасться владнати. 

Фото: Міноборони

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-