У Олевську зібрався мітинг: вимагають об'єктивного розслідування стрілянини

У Олевську зібрався мітинг: вимагають об'єктивного розслідування стрілянини

Укрінформ
На центральній площі міста Олевська, що на Житомирщині, вдень 16 січня зібралися близько трьохсот місцевих жителів, які вимагають у правоохоронців провести справедливе розслідування нічної стрілянини, внаслідок якої семеро людей отримали поранення та одна загинула, і навести лад у районі загалом.

Про це кореспонденту Укрінформу розповів депутат Житомирської обласної ради Олександр Ніколайчук, який брав участь у мітингу.

«Зібралося до 300 людей – це жителі міста Олевська та району, які висловлювали своє невдоволення стосовно подій, які відбуваються в Олевську, зокрема останні два роки: пограбування, розбої, залякування людей, які здійснювалися приїжджим криміналітетом. Як бачимо, вчорашні події – тому доказ. Люди вимагають побороти злочинність, гарантувати безпеку олевчанам, навести лад у районі і створити безпекові пункти в Олевську. Те, що сталося вчора, як то кажуть, накипіло. І головне, треба наголосити, що стрілянину організували не місцеві бандити.

За його словами, мітингувальники попереджають, що у гіршому випадку готові перекрити міжнародну автодорогу Київ-Коваль-Ягодин («Вашкавка»).

Як повідомляв Укрінформ, у ніч проти понеділка, 16 січня, в центрі міста Олевськ на Житомирщині стався збройний напад на місцевих жителів. Невідомі з пістолетами та гвинтівками відкрили вогонь по молодих людях, які стояли поблизу однієї з кав'ярень і парковки, а також кинули у натовп гранату. Поліція розпочала кримінальне провадження щодо нічної події у місті Олевську Житомирської області, де на центральній площі виникла сутичка із застосуванням зброї, внаслідок чого шестеро поранені, один загинув.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-