Під Нововолинськом трапилися дві ДТП за участі шести автівок

Під Нововолинськом трапилися дві ДТП за участі шести автівок

Відео
Укрінформ
У понеділок, 16 січня, при в’їзд у Нововолинськ на трасі “Ковель – Жовква” (поблизу нововолинської шахти №2) трапилося дві ДТП за участі шести автомобілів.

Про це повідомляє портал "Буг". 

"Також обабіч дороги в полоні опинилися фури, які не могли продовжити рух без допомоги рятувальників. Із 19:00 на місці події рятувальна служба з Іванич витягує фури та легковики з кюветів, туди вони злетіли через слизьку дорогу. Внаслідок цього десятки автівок стоять на дорозі у заторі", - йдеться в повідомленні.

Також очевидці зазначають, що стан дороги з Нововолинська до Володимира-Волинського ще гірший. У селі Суходоли фури не можуть виїхати під гору, потрапити до села Дігтів.

За даними Укргідрометцентру, вранці 17 січня у Київській, Чернігівській, Сумській, Житомирській, Рівненській, Волинській, Львівській, Тернопільській, Хмельницькій, Івано-Франківській, Закарпатській, Чернівецькій, Вінницькій, Черкаській, Кіровоградській, Полтавській, Дніпропетровській, Харківській, Донецькій, Луганській, Миколаївській, Запорізькій областях туман, видимість 200-500 м.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-