У Запоріжжі позашляховик перекинув інкасаторську машину: є постраждалі

У Запоріжжі позашляховик перекинув інкасаторську машину: є постраждалі

Укрінформ
У Запоріжжі інкасаторська машина Volkswagen Transporter зіткнулася з позашляховиком Nissan X-Trail і перекинулася. В результаті ДТП постраждали 4 людини.

Як повідомила прес-офіцер патрульної поліції Запоріжжя Юлія Шеймухова, аварія сталася напередодні - 19 січня увечері в центрі міста.

«На перетині вулиць Лермонтова і Патріотична близько 20:00  сталося зіткнення автомобіля Nissan X-Trail і інкасаторського автомобіля Volkswagen Transporter. В результаті зіткнення інкасаторська машина перекинулася», - повідомила Шеймухова.

За інформацією голови Незалежної профспілки працівників швидкої допомоги Запоріжжя Анатолія Сидоренко, в результаті ДТП постраждали чотири людини: два пасажири позашляховика, а також водій і інкасатор, що знаходилися в автомобілі інкасаторської служби.

«44-річний водій інкасаторського автомобіля - забиття м'яких тканин голови, грудної клітки і передпліччя. 29-річний інкасатор - забиття м'яких тканин голови і передпліччя. У двох пасажирів позашляховика медиками було діагностовано «рани м'яких тканин голови і підозру на струс головного мозку», - розповів Сидоренко.

Вміст інкасаторського автомобіля з  місця ДТП вивіз інший  - автомобіль інкасаторської служби, що прибув на місце події.

За фактом ДТП проводиться перевірка.

Вирішується питання про відкриття кримінального провадження.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-