З партії Ляшка виключили першого заступника голови Херсонської облради

З партії Ляшка виключили першого заступника голови Херсонської облради

Укрінформ
Радикальна партія Олег Ляшка виключила з партії першого заступника голови Херсонської обласної ради Василя Зеленчука та вимагає скласти мандат депутата обласної ради.

Про це повідомив у п'ятницю на своїй сторінці у Facebook голова депутатської фракції "Радикальна партія Олега Ляшка" в Херсонській обласній раді Микола Ставицький.

"Рішенням бюро Херсонської територіальної організації Радикальної партії Олега Ляшка від 16.01.2017 року, за невиконання програмних положень та статутних вимог Радикальної партії Олега Ляшка, Василь Зеленчук виключений з рядів членів партії. Також від імені лідера партії Олега Ляшка та від імені Політичної ради партії закликаю Василя Зеленчука піти з посади першого заступника голови Херсонської обласної ради, яку він отримав завдяки злагодженій роботі нашої команди, та скласти депутатський мандат депутата обласної ради", - повідомив Ставицький.

Згідно з оприлюдненою у ЗМІ наприкінці 2016 року інформації, Василь Зеленчук може очолити Херсонську обласну організацію Аграрної партії України.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-