АТО: на приморські рубежі прийшлися 75% усіх обстрілів сектору

АТО: на приморські рубежі прийшлися 75% усіх обстрілів сектору "М"

Укрінформ
Російсько-окупаційній війська протягом минулої доби активізувалися на приморських рубежах на Маріупольському напрямку.

Про це заявив речник Міністерства оборони з питань АТО полковник Олександр Мотузяник під час брифінгу у неділю у Києві, повідомляє кореспондент Укрінформу.

"На Маріупольському напрямку бойовики знову активізувалися на приморських рубежах: Водяне - Лебединське - Широкине. Вчора на цій ділянці сталося три чверті усіх обстрілів на Маріупольському напрямку", - сказав Мотузяник.

Зокрема, у Водяному та Широкиному відбулося по одному короткотривалому мінометному обстрілу. Також снайпери противника двічі відкривали вогонь у бік українських захисників у цьому районі. Бойовики застосували також легке озброєння у Новогригорівці, Гранітному, Павлополі та Талаківці. Всього за минулу добу на Маріупольському напрямку відбувся 21 обстріл з боку окупантів.

На Луганському напрямку бойові дії вчора велися в основному у Попаснянському районі. Там бойовики відкривали вогонь із станкових протитанкових гранатометів та кулеметів. По одному випадку порушення режиму тиші відбулося поблизу Станиці Луганської та у Троїцькому. В останньому бойовики випустили дві міни калібру 82 мм у бік позицій українських військових. Всього там відбулося сім обстрілів з боку бойовиків, один з яких - із застосуванням мінометів.

На Донецькому напрямку бойовики здійснили 5 обстрілів. Незаконні збройні формування відкрили вогонь з гранатометів по українських військових у Зайцевому. "Ближче до обіду противник активізувався в авдіївській промзоні, де до опівночі відбулося три перестрілки, кожна тривалістю не менше години. Також одна збройна провокація противника була зафіксована надвечір у Новгородському", - повідомив речник МОУ.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-