АТО: в секторі

АТО: в секторі "М" активізувалися снайпери бойовиків

Карта
Укрінформ
По всьому фронту на Маріупольському напрямку активізувалися снайпери бойовиків. За добу в секторі "М" зафіксовано 23 ворожих обстріли, зокрема 1 – з важкого озброєння.

Про це на брифінгу заявив речник Міністерства оборони з питань АТО Олександр Мотузяник.

"Зокрема, такі епізоди зареєстровані у Красногорівці, Мар’їнці, Новотроїцькому та Широкиному. Також окупанти активно чинять провокації із застосуванням іншого легкого озброєння. Як і раніше, основні бойові дії ведуться на ділянці фронту Павлопіль – Широкине", - зазначив він.

На Луганському напрямку близько 40 хвилин окупанти вели вогонь по наших позиціях у Станиці Луганській: "Важке озброєння при цьому не застосовувалося, проте стріляв ворожий снайпер. На інших рубежах вчора бойовики здійснювали короткі провокації (не більше 15 хвилин), застосовуючи стрілецьку зброю. Всі вони сталися у темну пору доби. Найбільше ворожих обстрілів сталося у Новозванівці".

Всього за минулу добу, за словами Мотузяника, на Луганському напрямку сталося 10 ворожих обстрілів.

До 11 години на "Донецькому" фронті було абсолютно спокійно. Потім противник почав мінометний обстріл Пісків, який тривав 1 годину. Крім того, протягом дня противник порушував режим тиші у Луганському, Зайцевому та Новгородському.

"Важке озброєння при цьому не застосовувалося. При цьому найбільше обстрілів відбулося саме в Зайцевому. В Авдіївці стріляв ворожий снайпер", - повідомив речник.

Всього за минулу добу на Донецькому напрямку зафіксовано 8 обстрілів з боку противника, зокрема 1 – з важкого озброєння.

Фото: Max Avdeev for BuzzFeed News

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-