Одну з центральних вулиць Херсона назвали ім'ям Катерини Гандзюк

Одну з центральних вулиць Херсона назвали ім'ям Катерини Гандзюк

Укрінформ
Міськрада Херсона перейменувала вулицю Лютеранську на вулицю Катерини Гандзюк.

Про це повідомляє прес-служба міської ради.

Окрім того, депутати надали статусу скверу зоні зелених насаджень на розі вулиць Купецької та Мостової та найменували його "сквер імені Дениса Лошкарьова".

Спільнота "Хто замовив Каті Гандзюк" на сторінці Facebook нагадала, що відтепер носитиме ім'я Катерини Гандзюк вулиця, на якій знаходиться херсонська поліція.

"Місто, за яке вона вболівала, яке любила, в якому боролась за правду і за яке загинула, тепер має центральну вулицю, названу в її честь. Люди, які саботували справу Каті, тепер кожного дня будуть йти по вулиці її імені. Люди, які брали участь в покриванні вбивць Каті, кожного дня будуть отримувати документи з її ім'ям в колонтитулі. Кожного дня ім'я Каті Гандзюк не полишатиме їх. Так і має бути", - йдеться в пості.

Катерина Гандзюк, в.о. керуючої справами виконавчого комітету міської ради, радниця міського голови, активістка, померла 4 листопада 2018 року. У липні 2018 року на неї було скоєно напад. 96 днів Катерина провела в реанімації, перенесла більше 10 складних операцій.

Читайте також: Батько Гандзюк заявляє про погрози і стеження - підозрює Мангера

Денис Лошкарьов загинув 15 грудня 2018 року від кулі снайпера. Був активним учасником Революції Гідності, засновником херсонської Самооборони, активним захисником міста від проросійських сил, волонтером.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-