У наркодилера з Київщини вилучили кокаїну на $500 тисяч

У наркодилера з Київщини вилучили кокаїну на $500 тисяч

Фото
Укрінформ
Правоохоронці ліквідували канал постачання кокаїну з Чеської Республіки до України, який приносив організаторам близько $450 тисяч прибутку щомісяця.

Як передає Укрінформ, про це повідомляє Офіс генерального прокурора.

За даними слідства, житель Київщини разом зі знайомою займався збутом гуртових партій кокаїну в України серед довіреного кола осіб. Вони налагодили канал постачання наркотиків з Чехії. Чоловік особисто їздив по товар за кордон.

Зловмисники зберігали та фасували кокаїн для реалізації в орендованій жінкою квартирі. Товар передавали клієнтам з рук у руки тільки за готівку.

У результаті відпрацювання оперативної інформації правоохоронці затримали чоловіка в момент збуту 1 кг кокаїну.

Під час обшуків за місцем проживання та в автомобілі вилучені брикети з кокаїном загальною вагою близько 3 кг. Їх направили на відповідні експертні дослідження.

Орієнтовна вартість вилученого за цінами чорного ринку становить близько 500 тисяч доларів.

Підозрюваному обрали запобіжний захід у вигляді тримання під вартою без права внесення застави. Вирішується питання щодо повідомлення про підозру іншим причетним особам.

Читайте також: У Києві затримали шістьох наркодилерів

Як повідомляв Укрінформ, наркодилера, котрий організував постачання та збут кокаїну в Києві в особливо великих розмірах, засудили до 10 років ув'язнення.

Фото: gp.gov.ua

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-