На Прикарпатті висадили 3600 дерев у пам’ять про загиблих воїнів

На Прикарпатті висадили 3600 дерев у пам’ять про загиблих воїнів

Фото
Укрінформ
На Прикарпатті висадили 3 600 саджанців дуба у пам’ять про загиблих військових. Дерева висаджували в рамках акції «Мільйон дерев пам’яті та життя».

Про це у Фейсбуці повідомляє Івано-Франківська ОВА, передає Укрінформ.

«Карпатський лісовий офіс 28 жовтня організували висадку дерев в рамках Всеукраїнській акції «Мільйон дерев пам’яті та життя». Після інструктажу від фахівців лісового господарства про процес висадки одно-дворічних саджанців за допомогою спеціального обладнання 32 учасники заходу за кілька годин на площі 0,9 га висадили 3600 саджанців дуба звичайного. Важливо, що кожне висаджене дерево приурочене памʼяті загиблих воїнів, які поклали життя за Україну, її незалежність, наш мир та спокій», - повідомляє Івано-Франківська ОВА.

На Прикарпатті висадили 3600 дерев у пам’ять про загиблих воїнів / Фото: Коломийська РВА

Читайте також: У Дніпрі заклали Алею захисників та захисниць Луганщини

Зазначається, що дерева висадили на території Отинійського лісництва філії «Коломийське лісове господарство». В акції взяли участь народні обранці, посадовці та лісівники з метою підтримки ініціативи Президента України Володимира Зеленського «Зелена країна».

Як повідомляв Укрінформ, у Всесвітній День Землі, 22 квітня, в Ірпені стартувала перша світова акція "Один мільйон дерев життя".

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-