Делегація Бундестагу відвідала Ірпінь

Делегація Бундестагу відвідала Ірпінь

Фото
Укрінформ
Делегація німецького парламенту - Бундестагу - відвідала Ірпінь Київської області.

Як передає Укрінформ, про це Ірпінський міський голова Олександр Маркушин повідомив у Фейсбуці

"Сьогодні мій перший заступник Андрій Кравчук показав зруйнований Ірпінь представникам німецького Бундестагу – депутатам від різних фракцій, керівникам та співробітникам офісів парламентарів. Тим, хто впливає на політичні рішення у провідній державі Європи", - зазначив Маркушин.

За його словами, нині вся Україна в очікуванні на ухвалення рішення про постачання далекобійних ракет Taurus. "На жаль, вагома частина парламенту за передачу ракет Україні голосувати не поспішає – цього тижня там провалили відповідний законопроєкт", - зауважив мер.

"Переконаний, що кожен, хто особисто стане свідком того, що з Ірпенем та іншими регіонами зробили російські ракети та снаряди – ніколи не буде гальмувати передачу Україні зброї для захисту", - наголосив Маркушин.

За його словами, для того, щоб таких ситуацій та затягувань було менше – кількість візитів іноземних делегацій має зростати.

"Люди, які вирішують долю допомоги для України, мають на власні очі бачити наслідки російської агресії. Дякую нашим німецьким гостям за такий важливий візит!", - додав Маркушин.

Читайте також: Глава МЗС Японії відвідала Бучу та Ірпінь

Як повідомляв Укрінформ, в Ірпені відбулася презентація оновленої експозиції у відбудованому Історико-краєзнавчому музеї.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-