Грипозний сезон: на Вінниччині 183 школи перейшли на дистанційне навчання

Грипозний сезон: на Вінниччині 183 школи перейшли на дистанційне навчання

Укрінформ
На Вінниччині станом на 31 січня через зростання захворюваності на грип та ГРВІ перейшли на дистанційне навчання 184 загальноосвітніх школи.

Про це кореспондентові Укрінформу повідомили у Вінницькій ОВА.

У відомстві зазначили, що наразі загалом 200 шкіл області надають освітні послуги в дистанційному режимі, 184 із них – через зростання захворюваності грип та ГРВІ.

Ще п'ять шкіл у зв'язку з ускладненою епідемічною ситуацією працюють у змішаному режимі.

Що стосується дитячих садочків, то 591 із 648 діючих працюють у звичайному режимі, решта – дистанційно та в режимі змішаному.

Читайте також: За тиждень кількість хворих на грип та ГРВІ на Київщині зросла більш ніж на третину

Згідно з моніторинговими даними ДУ «Вінницький ОЦКПХ МОЗ України», на четвертому тижні 2024 року у Вінницькій області спостерігається середній рівень інтенсивності захворюваності на грип та ГРВІ. Всього захворіло 10990 осіб, в тому числі 113 осіб, що мали лабораторно підтверджені випадки COVID-19, серед захворілих 5558 (50,5%) дітей. Захворюваність склала 719,1 випаду на 100 тис. нас. та є на 21,7 % вище базового рівня. Було госпіталізовано 416 осіб, в т. ч. 263 дитини. Зареєстровано один летальний випадок.

Найвищі рівні захворюваності на грип та гострі респіраторні вірусні інфекції реєструвались в м. Вінниця, Гайсинському, Жмеринському, Тульчинському та Хмільницькому районах.

Читайте також: На Закарпатті через епідемію грипу школи переводять на «дистанційку»

Як повідомлялося, з 29 січня у дистанційному форматі працюють усі школи у Вінниці, з 31 січня – у Жмеринці.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-