Житель Закарпаття намагався переправити через кордон велику групу чоловіків

Житель Закарпаття намагався переправити через кордон велику групу чоловіків

Фото, відео
Укрінформ
Прикордонники Мукачівського загону зупинили біля кордону з Угорщиною 17 чоловіків.

Про це повідомила Держприкордонслужба, передає Укрінформ.

Як зазначається, прикордонні наряди від відділів «Косино» та «Лужанка» виявили на околиці села Велика Бийгань 12 осіб, які прямували в бік державного кордону. Згодом за допомогою безпілотника було виявлено ще 5 осіб.

"16 із затриманих чоловіків мали намір незаконно потрапити в Угорщину. Усі вони є жителями дев’яти різних областей України, а саме: Дніпропетровської, Івано-Франківської, Донецької, Луганської, Київської, Чернігівської, Запорізької, Закарпатської та Львівської. Супроводжував зловмисників 27-річний місцевий мешканець, який разом із п’ятьма своїми «клієнтами» намагався втекти від прикордонників", - поінформували у ДПСУ.

Затриманих доправили до прикордонного підрозділу для з’ясування обставин та складання протоколів про адмінправопорушення.

Загалом 16 "клієнтів" сплатили переправникам 111,5 тисячі доларів.

Читайте також: За неіснуючий гумовий човен ухилянти заплатили по $5000

Прикордонники направили повідомлення до Нацполіції щодо виявлення у діях 27-річного закарпатця ознак злочину, передбаченого ст. 332 КК України «Незаконне переправлення осіб через державний кордон України».

Співробітники оперативно-розшукових підрозділів Мукачівського загону встановлюють усіх причетних до організації протиправної діяльності осіб.

Як повідомлялось, на Закарпатті СБУ викрила групу осіб, яка системно переправляла за кордон чоловіків лісовими стежками.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-